PhoneDokter service
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Samsung toestel heeft geen geluid

Heeft jouw Samsung-toestel geen geluid meer? Grote kans dat het een softwarematig probleem is. Een vervelende bug of simpelweg verkeerd geconfigureerde geluidsinstellingen kunnen één van de oorzaken zijn. In deze blog leggen wij je stap voor stap uit hoe je dit probleem kunt verhelpen.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar het probleem ligt. Heb je geen gehoor tijdens een telefoongesprek? Dan ligt het probleem mogelijk bij de oorspeakers. Kun je geen muziek luisteren met oordopjes? In dit geval is mogelijk de audio jack beschadigd. Komt er geen geluid uit je toestel door de luidsprekers? Grote kans dat de luidsprekers defect zijn. Heb je helemaal geen geluid? Het probleem ligt dan meestal bij het moederbord.

Alvorens we kunnen constateren dat een reparatie noodzakelijk is, volg de onderstaande stappen.

 1. Mogelijk heb je simpelweg het volume niet aan staan.
  Controleer dit via het menu. Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume.

 2. Controleer je geluidsinstellingen.
  Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op  Apps> Instellingen > Geluiden en trillen.

 3. Herstart je toestel.
  Door een simpele herstart kunnen vele problemen verholpen worden. Schakel dus je Samsung-toestel uit en start deze opnieuw. Als het niet lukt om het toestel te herstarten, kun je ook een geforceerde herstart uitvoeren. Druk hiervoor tegelijkertijd op de aan/uit- en de volume-toets naar beneden en houd beide toetsen ingedrukt totdat het scherm uitgaat.

 4. Controleer of er een nieuwe software update beschikbaar is.
  Met de nieuwe software update wordt mogelijk het probleem verholpen.

 1. Voer een factory reset uit.
  Nog steeds geen geluid? Voer dan een factory reset uit.
  Let op: Door een toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen worden alle gegevens en bestanden in het toestel verwijderd. Ook je foto`s en video`s gaan verloren. Maak dus eerst een backup van al je bestanden. Ga naar Apps> Instellingen> Back-up maken en terugzetten> Fabrieksgegevens herstellen> Apparaat resetten.

Samsung toestel laten repareren

Hebben de bovenstaande tips niets opgeleverd? Een reparatie is dan noodzakelijk. PhoneDokter is gespecialiseerd in alle soorten smartphone, tablet, pc en laptop reparaties. Je krijgt 12 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangende onderdeel. 

Langskomen? Maak een afspraak!
Op afspraak is de reparatie binnen 30 minuten geregeld. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken voor reparatie bij een vestiging bij jouw in de buurt. 

 Maak nu een afspraak 


Geen tijd? Stuur je toestel op!
Heb je geen tijd om langs te komen? Stuur je toestel op naar onze hoofdvestiging in Rotterdam. Bespaar tijd, ontvang uitstekende service!

 Stuur je toestel op 

 

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 273 68 90 of stuur ons een WhatsApp-berichtje.

iPhone zelf repareren

30-01-2019 20:41

iPhone zelf repareren

Is je iPhone stuk en ben je op zoek naar iPhone onderdelen? Dan ben je bij PhoneDokter op het juiste adres. PhoneDokter biedt naast de reparatie service ook smartphone onderdelen aan voor consumenten en reparateurs. Wij gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit en stellen deze ter beschikking op onze webshop. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis. Je krijgt bij aankoop van onderdelen ook nog eens 3 maanden garantie op functionaliteit.

Belangrijke punten

Een iPhone reparatie uitvoeren is niet de makkelijkste klus. Het vraagt om enige ervaring en expertise. Wees dus zeker in de stappen die je uitvoert. Een klein foutje kan leiden tot onherstelbare schade. 
Daarbuiten is het ook belangrijk om onderdelen te gebruiken van originele kwaliteit. Apple verkoopt helaas geen onderdelen aan derde partijen, waardoor originele onderdelen niet verkrijgbaar zijn. Veel bedrijven beweren dat zij onderdelen van Apple verkopen, terwijl dat onmogelijk is. Wij zijn hier eerlijk over en geven dus ook aan dat wij geen Apple onderdelen verkopen, maar bieden wel onderdelen aan van topkwaliteit. De onderdelen die wij aanbieden, gebruiken wij ook tijdens de reparaties en zijn wij dus zeker van de kwaliteit.

Wil je je iPhone gewoon laten repareren?

Kom je er niet uit? Laat je iPhone bij PhoneDokter repareren. Wij kunnen alle soorten reparaties uitvoeren. Je kunt via onze online agenda gemakkelijk een afspraak maken. Geen tijd om langs te komen? Stuur je toestel dan eenvoudig op! Voor vragen kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice of een WhatsApp-berichtje sturen.

 

smartphone inruilen

Heb jij thuis een iPhone liggen, die je niet meer gebruikt? Bij PhoneDokter kun je je toestel inleveren voor een mooi bedrag. Lever dus snel je iPhone in en verdien tot €425,-.

Door je iPhone in te leveren, ontvang je geld en doe je iets goeds voor het milieu. Jouw ingeruilde smartphone wordt gerecycled en zo draag jij je steentje bij voor een beter milieu. 

Hoe het werkt?
1) Meldt je toestel aan op onze website.
2) Het aanmeldformulier krijg je ook per e-mail. Breng je telefoon naar PhoneDokter Rotterdam of stuur het op per post.
3) Wanneer wij het toestel ontvangen, krijg jij daar een bevestiging van.
4) Binnen 4 werkdagen ontvang je een voorstel, waarna je laat weten of je akkoord gaat. 
5) Indien je akkoord gaat, sturen wij het bedrag binnen 7 dagen. Ga je niet akkoord? Dan wordt jouw toestel kosteloos teruggestuurd.

Belangrijk om te weten
- Op dit moment nemen wij alleen iPhone-toestellen aan.
- Het toestel mag niet gekoppeld zijn aan een iCloud-account.
- De kosten voor het opsturen van een toestel worden niet door PhoneDokter vergoed. 
- Indien je niet akkoord gaat met ons voorstel, wordt het toestel kosteloos teruggestuurd.

iPhone inruilen 

Je kunt bij ons de volgende iPhones inruilen:
- iPhone X
- iPhone 8
- iPhone 7 Plus
- iPhone 7
- iPhone 6s Plus
- iPhone 6s
- iPhone 6
- iPhone SE

 Meld nu je iPhone aan 

 

MacBook reparaties

16-01-2019 22:51

MacBook reparaties

Heb je problemen met je MacBook? Is de oorzaak van het probleem niet bekend? Grote kans dat het moederbord defect is. De meest voorkomende klachten van MacBook-gebruikers zijn; MacBook heeft strepen in het scherm, MacBook gaat niet aan, MacBook heeft geen geluid & MacBook heeft flikkerende scherm.
Het moederbord is het aanstuurpunt van een laptop. Bij een defect moederbord presteert een MacBook matig of helemaal niet. Alle essentiële onderdelen die ervoor zorgen dat de MacBook foutloos functioneert, zijn verbonden met het moederbord. Het moederbord van een MacBook kan beschadigd raken na een val of stoot. Daarbuiten bestaat de mogelijkheid, dat de moederbord beschadigd raakt door overmatig gebruik.

PhoneDokter heeft de benodigde kennis en technici in huis om alle soorten reparatie te kunnen ondergaan. Al duizenden klanten hebben onze service uitstekend ervaren en beoordelen ons met een 9.1/10. Wij vervangen onder andere MacBook schermen, moederborden, touchpads, speakers, toetsenborden, ventilatoren, flex kabels en batterijen. Het repareren van een MacBook duurt 2 tot 5 werkdagen. Bij PhoneDokter bestaat ook de mogelijkheid om je toestel per post op te sturen. Heb je geen tijd om langs te komen voor reparatie? Stuur je toestel eenvoudig op!

MacBook scherm reparaties

Is het scherm van je MacBook kapot? Geen zorgen! Wij vervangen MacBook schermen deskundig en snel. Maak nu een afspraak!

MacBook batterij/accu vervangen

Raakt de batterij van je MacBook snel leeg? Het plaatsen van een nieuwe batterij/accu kan dit probleem verhelpen. Kom langs bij één van onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam en laat je batterij vervangen.

MacBook moederbord reparaties

Functioneert je MacBook matig of helemaal niet? Grote kans dat het een moederbord probleem is. Een defect moederbord kan andere componenten in het toestel beschadigen. Laat je MacBook snel repareren, alvorens het toestel onherstelbare schade oploopt.

MacBook toetsenbord reparaties

Het toetsenbord van een MacBook is erg gevoelig en gaat snel kapot. Een defect toetsenbord kan je erg verhinderen bij het gebruik van je MacBook. Blijf niet lang wachten, maak nu eenvoudig een afspraak!

MacBook touchpad reparaties

Net als het toetsenbord is de touchpad een belangrijke ondersteuning bij gebruik. De touchpad kunnen wij vervangen, waarna jij weer optimaal gebruik kunt maken van je MacBook.

MacBook speaker reparaties

Heeft je MacBook geen geluid? Door je speakers te laten repareren, kun je dit probleem verhelpen. Maak snel een afspraak!

MacBook ventilator reparaties

Wordt je MacBook snel warm? Mogelijk zijn de ventilatoren defect. De enorme warmte dat wordt opgewekt tijdens gebruik, kan het toestel beschadigen. Zorg ervoor, dat je de ventilatoren snel laat repareren.

MacBook harde schijf vervangen

Door de harde schijf te laten vervangen, kan je ervoor zorgen dat de MacBook sneller gaat werken. Tevens kan een harde schijf naar mate van gebruik beschadigd raken. Zo loop je de risico, dat je gegevens en bestanden verliest. Laat je harde schijf vervangen, alvorens je je bestanden kwijt raakt en maak weer optimaal gebruik van je snellere MacBook.

Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan contact op, weldegelijk kunnen we onderzoek doen naar het probleem. Bel onze klantenservice of stuur een WhatsApp-berichtje.


Langskomen? Maak een afspraak!
Wij repareren moederborden in onze filialen in Rotterdam en Amsterdam. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken en je MacBook afleveren bij de gewenste filiaal. Binnen 2 tot 5 werkdagen kun je het gerepareerde toestel ophalen.   

 Maak nu een afspraak 


Geen tijd? Stuur je toestel op!
Heb je geen tijd om langs te komen? Stuur je MacBook op naar onze hoofdvestiging in Rotterdam. Bespaar tijd, ontvang uitstekende service!

 Stuur je toestel op 

Refurbished toestellen

Bij PhoneDokter vind je de beste refurbished aanbiedingen. Een refurbished toestel is een gerenoveerd toestel, dat na meerdere controles is goedgekeurd en weer als nieuw werkt. Terwijl het toestel meerdere controles ondergaat en wordt hersteld, is de prijs van een refurbished toestel veel lager dan de gewoonlijke marktprijzen. Wij bieden refurbished iPhone, iPad & MacBook toestellen aan.

PhoneDokter is naast aanbieder van refurbished toestellen ook het reparatiecentrum van Nederland. Wij hebben meerdere vestigingen door het hele land waar je terecht kunt voor een smartphone, tablet & pc/laptop reparatie. Bij aanschaf van een refurbished toestel krijg je bij ons 15% korting op de reparatie kosten, wanneer er sprake is van buiten de garantie beschadigingen.

De voordelen van PhoneDokter zijn;

✓ 24 maanden garantie op de functionaliteiten
✓ 15% korting op de reparatie kosten bij buiten de garantie beschadigingen
✓ Door PhoneDokter softwarematig en hardwarematig goedgekeurd
✓ Gratis Tempered glass voor bescherming
✓ Niet goed, geld terug

iPhones

iPad

MacBook

Refurbished iPhones

Refurbished iPads

Refurbished MacBooks

Nieuwe servicepunten

03-01-2019 03:25

Nieuwe servicepunten

Met trots kunnen wij mededelen, dat wij per 01 januari 2019 nieuwe servicepunten hebben. Wij sluiten deals af met ervaren reparatiewinkels door het hele land, waardoor onze klanten gemakkelijk bij een servicepunt in de buurt terecht kunnen voor een reparatie.

Wij zijn gestart in Rotterdam, waar nu nog steeds het hoofdkantoor is gevestigd aan de Kop van Zuid. Kort daarna zijn onze vestigingen in Haarlem geopend en de tweede vestiging in Rotterdam vlakbij het centrum.

Vanaf dit jaar hebben wij meerdere servicepunten in Nederland. De nieuwe servicepunten zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Almere, Vianen (Utrecht).

PhoneDokter servicepunt Amsterdam

Onze vriendelijke en zeer bekwame partner in Amsterdam (de Pijp/Rivierenbuurt) repareert bijna alle modellen die PhoneDokter op de site aanbiedt. De in Amsterdam geboren en getogen Abdel, heeft een winkel en naam gerealiseerd waar hij trots op mag zijn. PhoneDokter is trots op een dergelijke partner in Amsterdam.

Openingstijden Amsterdam
Maandag t/m vrijdag 11:00 - 19:00

PhoneDokter servicepunt Den Haag

De gerenommeerde partner in Den Haag (Binckhorst) heeft een grote naam en heeft een zeer succesvol concept neergezet. Al vele duizenden klanten zijn geholpen door Peter, en wij zijn trots om met hem te mogen samenwerken. Binnen de zakelijke markt in Den Haag is deze partner de toonaangevende reparateur.

Openingstijden Den Haag
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag en zondag gesloten 

PhoneDokter servicepunt Vianen (Utrecht)

Onze vakkundige reparateur in Vianen is zeer professioneel in zijn beroep. Deze servicepunt is ook makkelijk bereikbaar voor Utrechters in het centrum. 

Openingstijden Vianen (Utrecht)
Maandag t/m woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag & zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

PhoneDokter servicepunt Almere

Onze partner in Almere (Zoetelaarspassage) heeft ruime ervaring met reparaties aan smartphone en tablets. Sinds 2014 is de eigenaar Emad van PhoneDokter Almere succesvol binnen de branche. Hij is zeer bekwaam en vriendelijk. Onze partner opent binnenkort een 2e vestiging in Almere.

Openingstijden Almere
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag en zondag 12:00 - 17:00

PhoneDokter servicepunt Alkmaar

De in Alkmaar gevestigde reparateur is zeer vakbekwaam en heeft ruime ervaring op het gebied van smartphone reparaties. Deze servicepunt is makkelijk te bereiken en ligt in het centrum van Alkmaar. Naast de bereikbaarheid heeft deze locatie lange openingstijden en kan je dus op een gewenste tijdstip langs voor reparatie.

Openingstijden Alkmaar
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00


Voor reparatie bij één van onze servicepunten kun je een afspraak maken via onze online agenda op ons website of door te bellen naar onze klantenservice. Onze servicepunten kan je alleen op afspraak bezoeken.

 

  Maak nu een afspraak  

Samsung onderdelen

02-12-2018 01:06

✓ originele kwaliteit

✓ 3 maanden garantie

✓ betaalbare tarieven

Lees meer >>

iPhone onderdelen

24-11-2018 02:59

✓ originele kwaliteit

✓ 3 maanden garantie

✓ betaalbare tarieven

Lees meer >>

iPhone heeft geen geluid

24-11-2018 01:14

iPhone heeft geen geluid

Het komt regelmatig voor, dat een iPhone geen geluid meer heeft. Dit probleem leidt als snel tot ongemak, omdat verschillende functies niet meer werken. Het probleem kan veroorzaakt worden door een defect audio chip. Maar in sommige gevallen zijn de geluidsinstellingen voor een applicatie simpelweg niet ingeschakeld. Ook bestaat de kans, dat de Niet storen-functie actief is of het geluid is uitgeschakeld. Volg de onderstaande tips om dit probleem op te lossen.

 1. Controleer eerst of het geluid wel aanstaat

Boven de volumeknoppen van je iPhone vind je een schakelaar. Je kunt deze schakelaar naar voor en achter schuiven om het geluid in en uit te schakelen. Op het scherm verschijnt vervolgens een melding, die de status van het geluid weergeeft. Ook kun je op de schakelaar zien of het geluid aan staat. Wanneer op de schakelaar een oranje/rood streepje te zien is, staat je toestel op stil.

 1. Niet storen-functie uitzetten

Als de Niet storen-functie is ingeschakeld, produceert het toestel geen geluid. Zorg ervoor dat je deze functie uitzet. Ga naar Instellingen > Niet storen > Schakel deze uit.

 1. Schakel Bluetooth uit

Schakel Bluetooth uit om er zeker van te zijn, dat het toestel niet is aangesloten met een Bluetooth-accessoire.Tik op Instellingen > Bluetooth en schakel Bluetooth uit.

 1. Herstart je iPhone

Start je iPhone opnieuw op. Door te herstarten, kun je dit probleem mogelijk verhelpen.

 

Hebben de bovenstaande tips niet geholpen? Waarschijnlijk is de luidspreker of de audio chip van het toestel kapot, waardoor het toestel niet meer in staat is om geluid te produceren.

iPhone audio chip reparatie

Wij van PhoneDokter voeren alle soorten smartphone reparaties uit. Onze reparateurs doen bij geluidsproblemen eerst onderzoek naar het probleem, zodat we er zeker van zijn dat het toestel na de reparatie goed zal functioneren.

Bij dit soort probleem is de reparatietijd ietsjes langer dan normaal, omdat we eerst onderzoek doen naar het probleem. Een audio chip reparatie duurt 1-2 werkdagen. Je kunt online een afspraak maken om je toestel af te leveren voor een reparatie. Kun je niet langskomen? Stuur dan je toestel eenvoudig op! Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 273 68 90 of stuur ons een WhatsApp-berichtje.

Bekijk nu de tarieven voor een audio chip reparatie via deze link.

iPhone gaat niet uit

16-11-2018 12:37

Is de powerknop van je iPhone stuk, waardoor je deze niet meer kunt uitzetten? Wij leggen uit, wat je hieraan kunt doen.

Lees meer >>
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een greep uit onze zakelijke klanten