Samsung zelf repareren

11 Sep. 2020

PhoneDokter biedt naast de reparatie service ook smartphone onderdelen aan voor consumenten en reparateurs. Wij gebruiken originele onderdelen van de beste kwaliteit en stellen deze ter beschikking op onze webshop. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis.

Samsung Galaxy S9 & S9 Plus onderdelen

De Samsung Galaxy S9 & S9 Plus zijn dit jaar gelanceerd. De nieuwe toestellen hebben een onder andere een betere camera en krachtigere software gekregen dan zijn voorganger. Voor sommige gebruikers is een onderhoudsbeurt nodig. PhoneDokter biedt daarom voor échte Samsung dokters onderdelen aan voor betaalbare tarieven. Bekijk nu ons aanbod.

Samsung Galaxy S8 & S8 Plus onderdelen

De Samsung Galaxy S8 & S8 Plus zijn gebruiksvriendelijke producten. Het scherm en camera’s zijn zeer goed. De Samsung Galaxy S8 & S8 Plus hebben wel eens een opknapbeurt nodig, omdat onderdelen na gebruik versleten en/of kapot gaan. Voor reparateurs bieden wij smartphone onderdelen aan. Check nu alle prijzen.

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge onderdelen

De Samsung Galaxy S7 & S7 Edge zijn uitgebracht in 2016. Deze toestellen zijn voor de meeste gebruikers twee jaar oud en moeten vaker worden gerepareerd. Wij bieden voor deze toestellen onderdelen aan van originele kwaliteit. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Samsung Galaxy S6 & S6 Edge onderdelen

De Samsung Galaxy S6 & S6 Edge modellen zijn al redelijk verouderd. Door je toestel te repareren met de onderdelen van PhoneDokter, kan je je Samsung Galaxy S6 & S6 Edge weer maken als nieuw. Bestel snel jouw onderdelen.

Samsung Galaxy A onderdelen

De Samsung Galaxy A-series bestaat uit smartphones van hoogwaardige middenklasse. Het komt wel eens voor, dat deze toestellen een onderhoudsbeurt nodig hebben. Door je toestel te repareren met de onderdelen van PhoneDokter, kan je je Samsung Galaxy A weer maken als nieuw. Bestel snel jouw onderdelen.

Samsung Galaxy J onderdelen

De Samsung Galaxy J-series bestaat uit goedkope smartphones met redelijke camera’s en een simpel uiterlijk. Het komt wel eens voor, dat deze toestellen een onderhoudsbeurt nodig hebben. De batterij is mogelijk verouderd en is het scherm gebarsten. Gebruik nu de topkwaliteit onderdelen van PhoneDokter en laat je toestel weer naar behoren functioneren. Bekijk hier ons aanbod.

Samsung Galaxy Note onderdelen

De Samsung Galaxy Note toestellen zijn superkrachtige smartphones met een grote scherm en een intelligente S Pen. Ook deze toestellen zijn regelmatig toe aan een reparatie. Wij bieden originele Samsung Galaxy Note onderdelen aan voor betaalbare prijzen. Check nu ons aanbod.


Wij bieden originele Samsung onderdelen. Je krijgt bij aankoop van onderdelen ook nog eens 3 maanden garantie.
Na jarenlange ervaring en vakkundigheid hebben wij de juiste kennis in huis over alle soorten Samsung reparaties. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning wat betreft informatie en advies bij het repareren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »