Samsung moederbord reparaties

11 Sep. 2020

Veel reparatiewinkels beweren, dat zij elk soort reparaties kunnen uitvoeren. Toch hebben de meeste bedrijven niet altijd de juiste technieken in huis om alle soorten reparaties te ondergaan. Vooral moederborden repareren is een ingewikkelde klus, en een instabiel moederbord betekent een slecht of niet functionerend toestel.

Onze dokters komen vaak toestellen tegen, die eerder zijn gerepareerd bij andere reparatiecentra en van binnen bijna verwoest zijn. Mogelijk probeerden zij het moederbord te repareren, maar is het helemaal verkeerd afgelopen. Alsof dit niet genoeg is, vragen deze reparatiewinkels ook nog eens hoge bedragen voor de mislukte `reparatie`.  

De reden dat moederbord reparaties bij anderen mislukt is de onervarenheid. Moederborden zijn erg kwetsbaar en is het van groot belang, dat tijdens de reparatie het nieuwe onderdeel voorzichtig wordt geplaatst. Interne componenten kunnen beschadigd raken, waardoor het moederbord instabiel raakt en het toestel bijna niet meer te herstellen is.

Het gebruik van slechte onderdelen kan ook ervoor zorgen, dat een moederbord defect raakt. Onderdelen moeten kwalitatief goed genoeg zijn om het toestel goed te kunnen laten functioneren.  

Toch kunnen wij meestal dit soort schade herstellen. Het is een grote klus, maar niet onmogelijk!

Moederborden kunnen ook vanzelf beschadigd raken na een val of een stoot. Hieronder volgen een aantal problemen, dat veroorzaakt wordt bij een defect moederbord.

Geen netwerk samsung

Heeft jouw Samsung toestel ook problemen met verbinding? Heb je nauwelijks of helemaal geen verbinding? Mogelijk is het wifi moederbord beschadigd. Maak nu een afspraak voor een reparatie. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je toestel op!

Samsung laadt niet op

Laadt jouw samsung apparaat niet op? Ook terwijl je de batterij hebt laten vervangen en een originele lader hebt gekocht? Grote kans dat de batterij - of oplaad connector stuk is. Dit onderdeel zal vervangen moeten worden om het toestel weer naar behoren te laten functioneren.

Samsung herkent geen simkaart

Ben je soms niet in staat om telefoontjes te plegen en op te nemen, omdat het toestel geen bereik heeft? Waarschijnlijk is de simkaartlezer in het moederbord kapot. Wij repareren moederborden in 1-2 werkdagen.

Samsung batterij loopt snel leeg

Heb je ook last van een snel leeglopende batterij? Wellicht moet de batterij vervangen worden of is de batterij connector stuk. Maak nu een afspraak via de online agenda op onze website. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je toestel eenvoudig op!

Samsung scherm werkt niet

Reageert het scherm van jouw toestel niet meer? Of heb je helemaal geen beeld meer? Mogelijkerwijs dat het scherm of de lcd connector op het moederbord vervangen moet worden.

Samsung scherm blijft op rood of zwart

Ook last van een scherm dat zwart of rood is gekleurd en niet meer reageert? Grote kans, dat het lcd scherm, backlight of lcd connector kapot is. Maak nu een afspraak voor een reparatie of stuur je toestel op!

Samsung toestel wordt warm/heet

Een Samsung kan bij overmatig gebruik erg warm worden. Toch bestaat ook de kans, dat het probleem wordt veroorzaakt door een beschadigd onderdeel in het moederbord.

Samsung toestel wordt warm tijdens het opladen

Wordt jouw Samsung tijdens het opladen ook erg warm? Mogelijk zijn onderdelen in het moederbord beschadigd, waardoor het oplaadproces niet juist verloopt. Wanneer het probleem niet snel wordt verholpen, kunnen ook andere componenten in het moederbord beschadigd raken. Laat je toestel snel repareren, voordat het moederbord instabiel raakt.  

Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice.

PhoneDokter is één van de weinige bedrijven in Nederland, dat is gespecialiseerd in het repareren van moederborden. Laat je telefoon niet repareren bij onervaren reparatiecentra. Onze dokters repareren moederborden binnen 1-2 werkdagen. Wij vervangen moederborden in onze hoofdvestiging in Rotterdam. Kun je niet langskomen? Stuur dan je toestel op! Vul gemakkelijk het formulier in op onze pagina en verstuur deze samen met het toestel naar onze hoofdkantoor.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »