Als je dit probleem ervaart is het zeer waarschijnlijk dat het scherm vervangen moet worden. Er is een zeer kleine kans dat de touch ic connector op het moederbord vervangen moeten. Het handigst is dat je een afspraak maakt voor het vervangen van je scherm. Indien wij tijdens de reparatie concluderen dat de ic chip vervangen moet worden, nemen wij contact op. Afhankelijk van de dagwaarde van je toestel vs. totale reparatiekosten krijg jij de mogelijkheid om de juiste keuze te maken.

Zoek via het menu of zoekbalk jouw merk / model en kies vervolgens voor scherm vervangen. Plaats het scherm in de winkelwagen en bekijk onze serviceopties; laten ophalen en brengen of op afspraak langskomen.


PhoneDokter® heeft een landelijke ophaal- en breng binnen 24-uurservice. Wanneer je op afspraak langskomt is de reparatie altijd binnen 2 uur klaar.

Zonder afspraak kunnen wij je helaas niet helpen. Ook niet als je even je toestel wilt achter laten. Voor een goede planning en voorraad zijn wij hier heel strikt in.