Steeds meer mensen maken gebruik van PhoneDokter Thuis®-services vanwege het gemak, de betrouwbaarheid en de professionaliteit. Daardoor groeit PhoneDokter Thuis® fors en zijn we op zoek naar;

  • Monteurs die als mobiele telefoonreparateur bij PhoneDokter Thuis® willen werken
  • Reparatiebedrijven die willen groeien en ruimte hebben voor PhoneDokter Thuis® klanten
  • Monteurs die willen gaan ondernemen en gebruik willen maken van de ervaring, marketing en klantendatabase van PhoneDokter Thuis®

 

 

Mobiele telefoonreparateur

Als mobiele telefoonreparateur ben je in loondienst bij PhoneDokter Thuis®. Je krijgt van PhoneDokter Thuis® een volledig uitgeruste mobiele werkplaats tot je beschikking en werkt daarmee in een vast rayon. Je maakt zelf je route- en werkplanning op basis van reparatieverzoeken van particulieren en zakelijke partijen waar PhoneDokter Thuis® onderhoudscontracten mee heeft.

Vacatures:
- Part-time reparateur Apple devices, regio Rotterdam
- Part-time reparateur Apple devices, regio Amsterdam

 

Servicepartner

Je bent zelfstandig ondernemer en beschikt over een goed bereikbare en toegankelijke winkel. Daar ontvang je de klanten die zich met een reparatieklus gemeld hebben bij de PhoneDokter Thuis® servicedesk.  Je voert deze reparaties uit in opdracht- en voor rekening van PhoneDokter Thuis®.

Partnerships voor:
- Regio Utrecht
- Regio Amsterdam
- Regio Breda
- Regio Bergen op Zoom
- Regio Almere
- Regio Eindhoven
- Regio Venlo

 

Monteurs die willen gaan ondernemen

Je bent op dit moment in dienst bij een reparatiebedrijf en wil graag eens voor jezelf beginnen. PhoneDokter Thuis® biedt je de perfecte gelegenheid om met relatief kleine investering in te stappen in een succesformule. Je krijgt ook de ruimte om je bedrijf zelf te promoten en een eigen klantenkring op te bouwen. Alle zaken rondom marketing, automatisering en acquisitie worden uit handen genomen waardoor jij je volledig kunt focussen op het binnenhalen van je omzet en persoonlijke ontwikkeling. Je maakt zelf je route- en werkplanning op basis van reparatieverzoeken van particulieren en zakelijke partijen waar PhoneDokter Thuis® onderhoudscontracten mee heeft.

Beschikbare franchise rayons:
- Rayon Den Haag
- Rayon Utrecht
- Rayon Tilburg

Interesse?

Neem dan contact op met onze netwerkmanager door het formulier in te vullen!