Total-loss verklaring

 

Heb jij een toestel dat onherstelbaar beschadigd is en is verzekerd? Grote kans dat je met een total-loss verklaring van de Phonedokter een vergoeding kunt krijgen bij de verzekeraar.

Phonedokter is een professionele reparatiewinkel met meerdere vestigingen in Nederland. Naast het repareren van smartphones, laptops, tablet en pc’s zijn wij ook in staat om klanten te helpen bij smartphone problemen. Wij kunnen data overzetten of definitief verwijderen en software updaten. Maar we kunnen ook een diagnose rapport uitbrengen, waarmee je de reparatiekosten vergoed kunt krijgen bij de verzekering. Wanneer het toestel niet meer werkt of te veel kosten met zich meebrengt om het weer naar behoren te laten functioneren, kunnen wij een total-loss verklaring uitgeven. Hiermee kun je mogelijk een vergoeding ontvangen van de verzekeraar.

Bij een total-loss verklaring is meestal sprake van een instabiele moederbord. Vaak is dit het gevolg van waterschade. Het toestel is tijdelijk herstelbaar, maar de kans op vervolgende schade blijft altijd erg hoog. Soms is de schade zo groot, dat zelfs tijdelijke oplossingen niet van toepassing zijn.

Voor een total-loss verklaring kun je een afspraak maken via onze website. Als je niet langs kunt komen in één van onze winkels, zou je het toestel ook kunnen opsturen. Wij kunnen total-loss verklaringen niet via de telefoon of e-mail uitleveren. Heb jij ook een toestel met grote schade en vraag je je af of een total-loss verklaring ook voor jou geldt? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 273 68 90.

Maak nu een afspraak via de online agenda op onze website.