Service informatie


De snelste reparatieservice wáár je ook bent!


PhoneDokter® zorgt ervoor dat je ongeacht je woonplaats een snelle reparatieservice kunt krijgen. Op basis van jouw locatie kun je kiezen uit verschillende serviceopties; 

  • laten ophalen en brengen binnen 24 uur (landelijke service)
  • 30 minuten service aan huis of werk (regionaal)
  • 30 minuten service in één van onze winkels (4 winkels)


Ophaal- en brengservice binnen 24 uur terug


Woon je in een gebied waar wij nog niet op locatie repareren of een winkel in de buurt hebben? Kies dan voor de ophaal- en breng 24-uurservice.

Wij werken samen met een groot aantal koeriersbedrijven zoals DHL, UPS en PostNL. Als je vóór 15:30 een reservering plaatst, komen onze koeriers dezelfde dag nog, landelijk op álle postcodes, thuis jouw toestel ophalen.
De volgende dag wordt jouw toestel in onze repaircentre binnen 1 uur gemaakt en gaat het dezelfde dag nog met de koerier weer retour! Hierdoor heb je het toestel gegarandeerd binnen 24 uur weer terug!


30 minuten service aan huis of in de winkel


Je boekt een afspraak en wij komen vaak dezelfde dag nog naar je toe. In onze repairbus repareren wij de beschadigingen, terwijl jij thuis of op kantoor aan het werk bent.

Als je liever zelf langs wilt komen, reserveer je simpelweg een afspraak op één van onze repaircentres. Ook dan kun je wachten op de reparatie die maar 30 tot 45 minuten duurt!


Lees meer