Op afspraak 30 minuten, zonder afspraak 90 minuten. Check de live agenda!

30 minuten service

iPhone 6 reparatie Rotterdam

iPhone 6 reparatie laten uitvoeren in Rotterdam? Snelle reparatie mogelijk terwijl je wacht!

Een reparatie aan uw iPhone 6 kan binnen 30 minuten uitgevoerd worden bij onze repaircentre in Rotterdam. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken en langskomen! De afspraak kunt u maken via de online agenda of telefonisch met onze callcentre. Of u een gebarsten scherm wilt laten vervangen of een ander probleem wilt laten verhelpen, wij repareren binnen 30 minuten. Alleen waterschade gevallen kunnen wij niet terwijl u wacht repareren maar dan is de wachttijd maximaal 1 werkdag! Kortom een iPhone 6 reparatie laat je doen bij Phonedokter.nl - Rotterdam! 

Bekijk ook:

Ervaring met iPhone reparaties

Bij Phonedokter.nl wordt uw iPhone gerepareerd door deskundige reparateurs, die een ruime expertise hebben in het uitvoeren van reparaties. Door onze vlotte en vakkundige werkwijze, beschikt u al snel weer over uw iPhone. Mocht u kort na de reparatie opnieuw te maken krijgen met een defect, dan bieden we u een garantie van 12 maanden aan. 


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten