iPhone onderdelen

PhoneDokter biedt naast de reparatie service ook smartphone onderdelen aan voor consumenten en reparateurs. Wij gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit en stellen deze ter beschikking op onze webshop. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis.

iPhone X onderdelen

De iPhone X werd in 2017 gelanceerd en was een grote innovatie in de smartphone-industrie, omdat het toestel een nagenoeg randloos scherm heeft. Het toestel heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Voor échte iPhone dokters bieden wij iPhone X onderdelen aan voor betaalbare tarieven. Bekijk nu ons aanbod.

iPhone 8 & 8 Plus onderdelen

De iPhone 8/8 Plus zijn gebruiksvriendelijke producten. Het scherm en camera’s zijn zeer goed. Deze iPhone heeft wel eens een opknapbeurt nodig, omdat onderdelen na gebruik versleten en/of kapot gaan. Voor reparateurs bieden wij iPhone 8/8Plus onderdelen aan. Check nu alle prijzen.

iPhone 7 & 7 Plus onderdelen

De iPhone 7/7 Plus zijn uitgebracht in september 2016. Deze toestellen zijn voor de meeste gebruikers twee jaar oud en moeten vaker worden gerepareerd. Wij bieden voor deze toestellen onderdelen aan van originele kwaliteit. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

iPhone 6s & 6s Plus onderdelen

De iPhone 6s/6s Plus modellen zijn al redelijk verouderd. Door je toestel te repareren met de onderdelen van PhoneDokter, kan je je iPhone 6s/6s Plus weer maken als nieuw. Bestel snel jouw onderdelen.

iPhone 6 & 6 Plus onderdelen

Ook de iPhone 6/6Plus zijn toestellen die nu toe zijn aan een opknapbeurt. De batterij is mogelijk verouderd en is het scherm gebarsten. Gebruik nu de topkwaliteit onderdelen van PhoneDokter en laat je toestel weer naar behoren functioneren. Bekijk hier ons aanbod.

iPhone SE onderdelen

De iPhone SE wordt hedendaags niet veel gebruikt. Toch kan het zo zijn, dat je belangrijke bestanden zoals foto’s/video’s op het toestel hebt staan. Door je toestel te repareren, kun je je bestanden redden voordat deze beschadigd raken. Wij bieden iPhone SE onderdelen aan voor lage prijzen. Check nu ons aanbod.

iPhone 5, 5s & 5c onderdelen

Ook de iPhone 5 modellen worden niet meer veel gebruikt. Maar de kans is groot dat je bestanden op het toestel hebt staan, die voor jou heel belangrijk zijn. Door het toestel zelf te repareren, kun je deze bestanden veiligstellen. Klik hier om ons aanbod aan iPhone 5/5s/5c onderdelen te bekijken.


Wij bieden iPhone onderdelen van originele kwaliteit. Je krijgt bij aankoop van onderdelen ook nog eens 3 maanden garantie op functionaliteit.
Na jarenlange ervaring en vakkundigheid hebben wij de juiste kennis in huis over alle soorten iPhone reparaties. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning wat betreft informatie en advies bij het repareren.