Menu

 

PhoneDokter service
Samsung Galaxy S6  SM-G920F Scherm / Display / LCD Wit reparatie
Samsung Galaxy S6  SM-G920F Scherm / Display / LCD Wit reparatie Samsung Galaxy S6  SM-G920F Scherm / Display / LCD Wit reparatie

Samsung Galaxy S6 SM-G920F Scherm / Display / LCD Wit reparatie

Productnummer: R111482

  Prijs tijdelijk t/m 31 Oktober op afspraak!
Let op! Prijs geldt alleen als bovenste glaslaag gebarsten is. Als het scherm wat beeld geeft stuk is / strepen vertoond / touchfunctie niet werkt vragen wij een meerprijs. Zie uitleg! ↓ 

klachten   Bij deze klachten moet het scherm vervangen worden


- Touchscreen reageert niet of slecht
- Verticale of horizontale strepen in het scherm
- Inktvlekken of drukpunten in het scherm
- Bovenste glaslaag gebarsten, verder functioneel
- Beeld volledig zwart, verder geen beschadigingen te zien (bij dit probleem kan de connector van het scherm los gekomen zijn. Onze reparateurs zullen eerst de connector goed plaatsen en testen. Mocht het niets opleveren dient het scherm vervangen te worden)
  3000+ goede beoordelingen. 
  Online Agenda.
  Alle gegevens blijven behouden, je hoeft GEEN back up te maken van de gegevens.
  Erkend reparateur.
  8 jaar ervaring.
  Moederbord reparaties in eigen beheer.
  12 winkels.
  Grote voorraad.
  Geen verborgen kosten.
  Topkwaliteit externe glasplaten.
Hoe werkt onze service?
Je komt langs of stuurt het toestel op.
Op afspraak via Online Agenda binnen 30 minuten klaar.
Opsturen binnen 24u terug.
  Hoe werkt de meerprijs calculatie
Als een scherm beschadigd raakt, barst vaak alleen het glas. Als het scherm verder in goede staat is; geen strepen, vlekken, touchfunctie wat goed werkt, heeft het een economische waarde. Het kapotte scherm kan dan vaak refurbished worden door recylce fabricanten. 
De waarde van jouw scherm nemen wij mee in de prijscalculatie. Dit is duurzaam, prijsvriendelijk en goed voor je portomonnee. Dus wanneer wij een reparatie uitvoeren beoordelen wij het scherm, en als het scherm niet refurbished kan worden betaal je een meerprijs. Overigens is het vaak een klein bedrag dat per model verschillend is.
Check onze online prijslijsten (kies pdf file van merk > pagina's 2 en 3) wat de exacte meerprijs is. 
 Topkwaliteit schermen 
Gebruiken jullie originele onderdelen?
Voor Apple onderdelen:

Origineel Apple is alleen bij de Apple store verkrijgbaar zonder uitzonderingen. ALLE overige winkels hebben NIET originele Apple onderdelen, omdat Apple simpelweg niet levert. Onze schermen zijn nagenoeg identiek. De kleurenintensiteit, helderheid en snelheid is niet van een 'normaal' Apple scherm te onderscheiden. De schermen zijn geassembleerd bij onze vaste leveranciers waar wij goede ervaringen mee hebben. De fabricaten (materialen) die gebruikt worden, zijn van dezelfde techniek (oled/superoled/amoled). Er zijn ook copy en lcd type schermen in omloop. Dat zijn schermen van slechte kwaliteit en waarschijnlijk heb je er al eerder van gehoord. 
Voor overige merken:
Bij Samsung, Huawei, HTC en OnePlus reparaties maken wij bijna altijd gebruik van originele onderdelen die direct van de officiele distributeur van de merkfabrikant vandaan komt. Bijna altijd omdat sommige onderdelen, vooral bij bepaalde oude modellen, geen originele onderdelen meer worden geproduceerd. Wanneer wij geen originele onderdelen kunnen bestellen, zijn wij verplicht niet-originele onderdelen te gebruiken van alternatieve assemblage fabrikanten. Dit zijn leveranciers waar we goede ervaringen mee hebben. 
van belang  Verder van belang:
- Toestellen die waterbestendig zijn, kunnen minder waterbestendig worden na de reparatie. Wees er dus extra voorzichtig mee.
- Alle gegevens blijven behouden. Dus je hoeft geen kopie te maken van de gegevens. 
- Geen verborgen kosten. Indien de reparateurs tijdens de reparatie concluderen dat meer onderdelen vervangen moeten worden dat besproken was, waardoor de kosten hoger uitvallen, vragen wij ten alle tijden akkoord!
- Meekijken tijdens reparatie. Als je langs komt kun je zien wat er gebeurt tijdens de reparatie, denk aan mogelijk privacy gevoelige data, apps en documenten. 

€0,00
€ 155,00
€359

Phonedokter

  • Binnen 30 minuten klaar
  • 12 maanden garantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Meekijken tijdens de reparatie
  • Heldere uitleg voor de reparatie
  • Gecertificeerde dokters
  • Onze kennis houden we altijd up-to-date

Echte reviews


Een greep uit onze zakelijke klanten