iPhone reparatie Rotterdam

iPhone laten repareren in Rotterdam? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk!

Een iPhone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziekbestanden. Alle reparaties die u maar kunt bedenken kunnen terwijl u wacht, binnen 30 minuten repareren. Al ruim 4 jaar is PhoneDokter.nl specialist op gebied van smartphone reparatie en is gegroeid tot een landelijke reparatieservice met meerdere vestigingen in het land. 

Hoe het werkt is heel simpel! U maakt via de online agenda of met onze klantenservice een afspraak en komt langs. Onder het genot van een kopje koffie en terwijl u meekijkt wordt uw toestel professioneel gerepareerd. Maximaal 30 minuten later heeft u weer een goed werkend toestel. Simpel, snel en efficient. We verwijzen u graag door naar onze betaalbare reparatie tarieven per model, wat u hieronder kunt selecteren!

Bekijk ook:

Ervaring met iPhone reparaties in Rotterdam

Bij Phonedokter.nl wordt uw iPhone gerepareerd door deskundige reparateurs, die een ruime expertise hebben in het uitvoeren van reparaties. Door onze vlotte en vakkundige werkwijze, beschikt u al snel weer over uw iPhone. Mocht u kort na de reparatie opnieuw te maken krijgen met een defect, dan bieden we u een garantie van 12 maanden aan. 


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten