Op afspraak 30 minuten, zonder afspraak 90 minuten. Check de live agenda!

30 minuten service

iPhone reparatie Rotterdam

iPhone laten repareren in Rotterdam? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk!

Een iPhone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek. Al ruim 4 jaar is PhoneDokter.nl specialist op gebied van smartphone reparatie en is uitgegroeid tot een landelijke reparatieservice met meerdere vestigingen in het land. 

Hoe het werkt is heel simpel! Je maakt via de online agenda of via onze klantenservice een afspraak en komt langs. Onder het genot van een kopje koffie en terwijl je meekijkt wordt jouw toestel professioneel gerepareerd. Maximaal 30 minuten later heb je weer een goed werkend toestel. Simpel, snel en efficient. We verwijzen je graag door naar onze betaalbare reparatie tarieven per model, wat je hieronder kunt selecteren!

Bekijk ook:

Ervaring met iPhone reparaties in Rotterdam

Bij Phonedokter.nl wordt je iPhone gerepareerd door deskundige reparateurs, die een ruime expertise hebben in het uitvoeren van reparaties. Door onze vlotte en vakkundige werkwijze, beschik je al snel weer over jouw iPhone. 


Hoe werkt het?

-          Je maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kun je wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kun je weer gebruik maken van je smartphone of tablet

-          Klantenservice: 0852736890 of WhatsApp 


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door jou is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met je te bespreken. Je zult nooit voor verrassingen staan en onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kun je bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie, zodat je precies weet wat er met jouw toestel gebeurd.

iPhone reparatie Rotterdam

Een greep uit onze zakelijke klanten