Op afspraak 30 minuten, zonder afspraak 90 minuten. Check de live agenda!

30 minuten service

iPhone reparatie Groningen

Voor een iPhone reparatie in Groningen bent u bij een van de vestigingen van Phonedokter.nl aan het juiste adres! Is uw iPhone scherm bijvoorbeeld kapotgegaan, heeft u een beschadigde iPhone behuizing of reageert de homebutton van uw iPhone niet of nauwelijks meer? Wacht dan niet langer, maar laat uw iPhone repareren door onze vakkundige medewerkers! Bij ons kunt u terecht voor een snelle en vakkundige reparatie van uw iPhone, iPad of iPod. Het maakt voor ons niet uit welk model iPhone, iPad of iPod u gerepareerd wilt hebben en wat de exacte problemen met uw kapotte toestel zijn.

Bekijk ook:

Ervaring met iPhone reparaties

Onze professionele medewerkers hebben een jarenlange ervaring met het repareren van iPhones. Dagelijks komen klanten bij een van onze vestigingen langs met kapotte iPhones, waarvan bijvoorbeeld het glas gebroken is, er sprake is van waterschade, enzovoorts.


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten