kerstactie PhoneDokter

iPhone reparatie Apeldoorn

PhoneDokter repareert al jaren dagelijks allerlei smartphones en tablets. De reparatie van glasplaatjes, beeldschermen en touchscreens is een klusje wat u gerust kunt overlaten aan onze ervaren technici. 
Voor onze klanten uit regio Gelderland hebben we de vestiging in Apeldoorn gevestigd. Het repaircentre in Apeldoorn is elke dag behalve op de zondagen geopend. Onze vestiging in Apeldoorn is hét adres om het scherm van uw iPhone, iPAD, Samsung en/of alle overige merken te laten repareren.

Bekijk ook:
Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


 

Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten