Op afspraak 30 minuten, zonder afspraak 90 minuten. Check de live agenda!

30 minuten service

iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone aanbieden ter reparatie in Amsterdam? Dat kan bij Phonedokter Amsterdam. Uw smartphone is beschadigd en dit valt niet binnen de garantie en u bent naarstig op zoek naar een snelle en voordelige reparatieservice bij u in de buurt. Phonedokter.nl bedient dagelijks vele klanten in de regio door de iPhone reparatie Amsterdam. Na de iPhone reparatie in Amsterdam bent u verzekerd van een iPhone, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Bekijk ook:


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten