iPhone reparatie Amsterdam

Uw iPhone aanbieden ter reparatie in Amsterdam? Dat kan bij Phonedokter Amsterdam. Uw smartphone is beschadigd en dit valt niet binnen de garantie en u bent naarstig op zoek naar een snelle en voordelige reparatieservice bij u in de buurt. Phonedokter.nl bedient dagelijks vele klanten in de regio door de iPhone reparatie Amsterdam. Na de iPhone reparatie in Amsterdam bent u verzekerd van een iPhone, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Bekijk ook:


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten