Menu

 

PhoneDokter service
iPhone 6S Plus overige / aan-uit kabel reparatie

iPhone 6S Plus overige / aan-uit kabel reparatie

Productnummer: R111397

klachten   Bij deze klachten moet het scherm vervangen worden:
- Touchscreen reageert niet of slecht
- Verticale of horizontale strepen in het scherm
- Inktvlekken of drukpunten in het scherm
- Bovenste glaslaag gebarsten, verder functioneel
- Beeld volledig zwart, verder geen beschadigingen te zien (bij dit probleem kan de connector van het scherm los gekomen zijn. Onze reparateurs zullen eerst de connector goed plaatsen en testen. Mocht het niets opleveren dient het scherm vervangen te worden)
  3000+ goede beoordelingen. 
  Online Agenda.
  Alle gegevens blijven behouden, je hoeft GEEN back up te maken van de gegevens.
  Erkend reparateur.
  8 jaar ervaring.
  Moederbord reparaties in eigen beheer.
  12 winkels.
  Grote voorraad.
  Geen verborgen kosten.
  Topkwaliteit externe glasplaten.
Hoe werkt onze service?
Je komt langs of stuurt het toestel op.
Op afspraak via Online Agenda binnen 30 minuten klaar.
Opsturen binnen 24u terug.
  Waarom PhoneDokter goedkoper? 
Het kapotte scherm wat vervangen moet worden kan vaak refurbished worden door recylcefabricanten. 
De waarde van jouw scherm nemen wij mee in de prijscalculatie. Dit is duurzaam, prijsvriendelijk en goed voor je portomonnee. 
Prijs geldt alleen op afspraak. Als je scherm niet werkend is, strepen / vlekken in het display vertoond komen er geringe kosten bij zie dit pdf bestand voor prijzen (bl.2) informatie (bl.3).
 Topkwaliteit schermen 
Deze vraag krijg wij dagelijks; gebruiken jullie originele onderdelen van Apple?
Origineel Apple is alleen bij de Apple store verkrijgbaar. ALLE overige winkels hebben GEEN originele Apple onderdelen. Onze schermen zijn nagenoeg identiek. De kleurenintensiteit, helderheid en snelheid is niet van een normaal Apple scherm te onderscheiden. De schermen zijn geassembleerd bij onze vaste leveranciers waar wij goede ervaringen mee hebben. De fabricaten (materialen) die gebruikt worden zijn van dezelfde techniek (oled/superoled/amoled). Er zijn ook copy en lcd type schermen in omloop. Dat zijn de schermen die van slechte kwaliteit zijn en je waarschijnlijk al eerder van hebt gehoord. 
van belang  Verder van belang:
- Toestellen die waterbestendig zijn, kunnen minder waterbestendig worden na de reparatie. Wees er dus extra voorzichtig mee.
- Alle gegevens blijven behouden. Dus je hoeft geen kopie te maken van de gegevens. 
- Geen verborgen kosten. Indien de reparateurs tijdens de reparatie concluderen dat meer onderdelen vervangen moeten worden dat besproken was, waardoor de kosten hoger uitvallen, vragen wij ten alle tijden akkoord!
- Meekijken tijdens reparatie. Als je langs komt kun je zien wat er gebeurt tijdens de reparatie, denk aan mogelijk privacy gevoelige data, apps en documenten. 

€0,00
€ 59,00
€249

Phonedokter

  • Binnen 30 minuten klaar
  • 12 maanden garantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Meekijken tijdens de reparatie
  • Heldere uitleg voor de reparatie
  • Gecertificeerde dokters
  • Onze kennis houden we altijd up-to-date

Echte reviews

* Originele Apple schermen zijn alleen bij Apple verkrijgbaar en bij gelieerde winkels. PhoneDokter is eerlijk en transparant hierover. Onze schermen zijn van topkwaliteit; de helderheid, kleurintensiteit en snelheid is nagenoeg identiek. We hebben al vele tienduizenden iPhone schermen vervangen en over dit onderwerp ook uitgebreide blogs geschreven. Bedrijven die adverteren met originele schermen moet je absoluut niet geloven!

* 12 Maanden garantie.

* De prijs geldt alleen op afspraak via de Online Agenda OF Opsturen.

* De reparatie wordt uitgevoerd door deskundig personeel met minimaal 2 jaar ervaring. 

* Voordat wij aan de reparatie beginnen, bespreken de medewerkers de mogelijke kosten. PhoneDokter brengt geen verborgen kosten in rekening. Mocht onze reparateurs tijdens de reparatie concluderen dat meerdere onderdelen vervangen moeten, dan in eerste instantie werd afgepsproken, vragen wij ten alle tijden eerst akkoord. We hebben vele honderden reviews van onze klanten waarbij wij een scherm niet hebben vervangen omdat dat niet noodzakelijk was. Neem daarom ook een kijkje in de reviews die via feedbackcompany onafhankelijk wordt verzameld. https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/phonedokter-nl/

 


Een greep uit onze zakelijke klanten