kerstactie PhoneDokter

iPhone 5 reparatie Amsterdam

Wilt u uw iPhone 5 in Amsterdam gerepareerd hebben? Dan is PhoneDokter.nl Amsterdam het juiste adres voor u. Wij voeren alle reparaties aan de iPhone 5 uit voor de beste prijzen. Onze gespecialiseerde monteurs repareren uw iPhone 5 binnen no-time. Onze vestiging in amsterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer maar ook is er genoeg parkeer gelegenheid voor de deur.

Bekijk ook:

Ervaring met iPhone reparaties

Bij Phonedokter.nl wordt uw iPhone gerepareerd door deskundige reparateurs, die een ruime expertise hebben in het uitvoeren van reparaties. Door onze vlotte en vakkundige werkwijze, beschikt u al snel weer over uw iPhone. Mocht u kort na de reparatie opnieuw te maken krijgen met een defect, dan bieden we u een garantie van 12 maanden aan. 


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten