kerstactie PhoneDokter

iPad reparatie Rotterdam

Heeft u problemen met uw iPad? Wilt u dat in Rotterdam vervangen hebben? Kom dan langs bij PhoneDokter Rotterdam. PhoneDokter is hét adres om uw iPad te laten repareren. PhoneDokter heeft meer dan 10 jaar ervaring, geprezen service én betaalbare prijzen . De vestiging in Rotterdam is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is genoeg parkeer gelegenheid.

Bekijk ook:

 

Hoe werkt het.
U kunt bellen met onze medewerkers voor informatie over het bepaalde probleem dat u heeft met uw iPad 3. Wij kunnen u dan vertellen wat er vervangen moet worden en wat de prijs vU a het reparatie zal zijn. Een afspraakje kunt u inplannen via onze website en/of telefonisch met een van onze medewerkers. Bij aankomst wordt u gelijk geholpen en krijgt u een heerlijk bakje koffie of thee. De reparatie duurt oneveer 30 minuten en ondertussen kunt u meekijken met de reparatie. Na de reparatie van uw iPad 3 is uw toestel weer zo goed als nieuw!

 

Informatie.
Heeft u nog vragen over de reparatie? Of wilt u een afpraak inplannen? belt u dan gerust met onze klantenservice onze medewerkers staan u graag te woord.

 

 

Een greep uit onze zakelijke klanten