Op afspraak 30 minuten, zonder afspraak 90 minuten. Check de live agenda!

30 minuten service

iPad reparatie Amsterdam

Uw iPad aanbieden ter reparatie in Amsterdam? Dat kan bij Phonedokter Amsterdam. Uw tablet is beschadigd en dit valt niet binnen de garantie en u bent naarstig op zoek naar een snelle en voordelige reparatieservice bij u inde buurt. Phonedokter.nl bedient dagelijks vele klanten in de regio door de iPad reparatie Amsterdam. Na de iPad reparatie in Amsterdambent u verzekerd van een iPad, waar u zonder zorgen van kunt genieten.

Bekijk ook:

iPad reparatie uitvoeren

Bij uw bezoek aan een van de vestigingen van Phonedokter.nl, staat een team van ervaren reparateurs voor u klaar. Door de expertise die onze reparateurs de afgelopen jaren hebben opgedaan, zal uw iPad gegarandeerd een lange tijd meegaan! Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een nieuw defect kort na de reparatie, dan kunt u gebruik maken van onze garantie van 12 maanden.


Hoe werkt het?

-          U maakt een afspraak via de online agenda op de onze website of telefonisch met onze deskundige klantenservice!

-          Op de vestiging kunt u wachten en meekijken tijdens de reparatie

-          30 minuten later kunt weer gebruik maken van uw smartphone of tablet

-          Klantenservice: 085 273 68 90


Belangrijk om te weten

-          12 maanden garantie!

Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen!

-          Geen verborgen kosten.

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met u te bespreken. U zult nooit voor verrassingen staan en met onnodige kosten gefactureerd krijgen.

-          Meekijken tijdens de reparatie.

Ook in het kader van transparantie kunt u bij onze repaircentres altijd meekijken tijdens de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd.

Een greep uit onze zakelijke klanten