Menu

 

PhoneDokter service
Data recovery / Data herstel / Gegevensherstel

Data recovery / Data herstel / Gegevensherstel

Productnummer: datarecovery

PhoneDokter kan je verloren data herstellen. Wij kunnen data van smartphones, tablets en MacBook veilig overzetten naar de cloud. 
Heb je dus foto's, contacten en andere data die je wilt veilig stellen, biedt PhoneDokter als enige in Nederland deze uitzonderlijke service!


Hoe het werkt? Neem het goed door! 


1- Je maakt een afspraak en laat je smartphone achter in onze vestiging in Rotterdam - Kop van Zuid. Heb je geen tijd om langs te komen? Stuur dan je toestel op! 

2- Onze PhoneDokters maken eerst een diagnose of de data te herstellen is of niet. Als blijkt dat een data recovery mogelijk is, wordt de data direct veilig opgeslagen op onze server. In sommige gevallen is een data recovery niet mogelijk. Bij 80% van alle data recovery reparaties is herstel mogelijk. Indien herstel niet mogelijk is rekenen wij ten alle tijden € 49,- voor onderzoekskosten. Inderdaad veel geld waar je uiteindelijk niets aan hebt, maar de diagnose en onderzoek kost ons veel tijd en dat moeten wij doorbelasten.
>> samengevat: reparatie mogelijk> data veilig op server, reparatie niet mogelijk> € 49,- onderzoekskosten


3- Indien reparatie mogelijk is ontvang je de factuur voor de datarecovery. Na ontvangst van de betaling ontvang je de toegangscode voor de online map waar jouw gegevens op staan die goed beveiligd is met de nieuwste beveiligingstechnologie. 


4- De gegevens staan 48 uren online in de persoonlijke map binnen de server omgeving. Daarna worden de gegevens automatisch verwijderd.

Het hele proces duurt minimaal 7 werkdagen.


€ 249,00

Phonedokter

  • Binnen 30 minuten klaar
  • 12 maanden garantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Meekijken tijdens de reparatie
  • Heldere uitleg voor de reparatie
  • Gecertificeerde dokters
  • Onze kennis houden we altijd up-to-date

Echte reviews


Een greep uit onze zakelijke klanten