Moederbord reparaties

11 Sep. 2020

Het moederbord is het aanstuurpunt van een smartphone. Bij een defect moederbord presteert een smartphone matig of helemaal niet. Alle essentiële onderdelen zijn namelijk verbonden met het moederbord. Denk aan de touchscreen -, audio -, oplaad - en power ic chip.

Hedendaags maken we erg veel gebruik van onze smartphones en tablets. De kans dat door een val of stoot het moederbord beschadigd raakt is zeer groot. Een defecte moederbord is erg vervelend, omdat het de belangrijkste rol speelt bij het laten functioneren van een smartphone. In de meeste gevallen kan data tijdens een moederbord reparatie worden behouden. Bij Wij bieden moederbord reparaties voor producten van de volgende merken: Apple, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Nokia/Microsoft, LG, One Plus & MacBooks.

Maak nu een afspraak voor een moederbord reparatie. Wij repareren moederborden binnen 1 tot 2 werkdagen. Onze moederbord reparaties worden uitgevoerd in onze vestiging in Rotterdam. Kun je niet langs bij onze vestiging in Rotterdam? Stuur dan je toestel op!

Touchscreen connector reparatie

Een matig of niet werkend touchscreen kan het gevolg zijn van een defecte touchscreen connector. Wij gebruiken touchscreen connectors van hoge kwaliteit. Phonedokter repareert touchscreen connectors binnen 1 tot 2 werkdagen. Maak nu een afspraak en laat het beschadigde moederbord repareren in onze vestiging in Rotterdam.

LCD connector reparatie

Blijft het scherm van jouw toestel steeds hangen? Is het scherm rood gekleurd? Mogelijk is de LCD connector beschadigd. Een moederbord reparatie kan het probleem verhelpen. Ook bestaat het geval dat het LCD scherm stuk is. Een scherm reparatie zou in dat geval een oplossing zijn. Maak nu een afspraak voor een reparatie.

Batterij connector reparatie

De batterij connector zorgt ervoor dat het moederbord verbonden is met de batterij. Wanneer de batterij connector kapot is, functioneert het toestel matig of helemaal niet meer. Een batterij connector repareren wij binnen 1 tot 2 werkdagen.

Moederbord wifi reparatie

Heb je een wegvallende wifi verbinding? Of wordt het toestel helemaal niet verbonden met wifi. Mogelijk is het wifi-chip beschadigd. Een wifi-moederbord reparatie kan dit probleem herstellen. Wij repareren dit onderdeel binnen 1 tot 2 werkdagen.

Moederbord simkaart lezer reparatie

Bij een defecte simkaart lezer kun je niet meer bellen of telefoontjes ontvangen. Symptomen die aantonen dat een toestel een simkaart lezer reparatie nodig heeft zijn: registratie van de simkaart lukt niet. Het netwerksignaal wordt regelmatig automatisch aan- en uitgezet. De pinnen in de simkaartlezer zijn beschadigd of ontbreken.
Ervaar jij dit soort problemen? Laat de simkaart lezer van je toestel repareren.

Moederbord oplaadconnector plug reparatie

Heeft jouw toestel problemen tijdens het opladen? Een kapotte laadkabel kan de oorzaak zijn. Probeer een nieuwe en originele kabel te gebruiken. Als het probleem zich nog steeds voordoet is mogelijk de oplaadconnector plug van het toestel kapot. Phonedokter repareert een oplaadconnector plug binnen 1 tot 2 werkdagen.

Moederbord backlight reparatie

Bij een beschadigde backlight heeft een toestel weinig beeldcontrast. Wij kunnen het backlight circuit vervangen. Onze ervaren technici repareren het moederbord vakkundig en snel.

Moederbord power ic chip reparatie

Door een onbeschermde spanningsschommeling kan de power ic chip beschadigd raken. Om dit soort problemen te voorkomen, is het essentieel om alleen originele laders te gebruiken. Bij een defecte power ic chip kun je het volgende opmerken: opladen is niet mogelijk, batterij wordt niet volledig opgeladen, batterij loopt snel leeg en/of het toestel krijgt snel een warme achterkant.

Moederbord audio chip reparatie

Heeft jouw toestel geen geluid meer? De kans is groot dat de audio chip stuk is. Phonedokter repareert moederborden vakkundig en snel. Maak nu een afspraak voor een reparatie of stuur je toestel op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »