In het kader van transparantie hebben wij besloten om verschillende soorten schermen aan te bieden. Zo kun je kiezen uit verschillende kwaliteiten en is er een geschikte scherm voor ieder budget. Op dit moment bieden wij deze service alleen aan voor iPhone-toestellen.

Je kunt kiezen uit drie soorten scherm: Compatible, Premium & Premium Plus.

De verschillen tussen deze schermen zitten vooral in de helderheid, touchscreen, batterijverbruik en de prijs.

 

Compatible scherm

Het compatible scherm is een budgetvariant. Het scherm is kwetsbaar, maar kost veel minder dan de overige soorten. Dit type scherm is dan ook vooral bedoeld voor mensen, die opzoek zijn naar een tijdelijke oplossing. De helderheid is matig en bepaalde instellingen en functies in het scherm kunnen wegvallen, zoals de true tone instellingen.

Het compatible scherm is een goede optie als je bijvoorbeeld de foto’s en bestanden op je oude smartphone wilt veilig stellen. Ook is het een keuze voor als je je toestel nog een paar maanden wilt gebruiken, alvorens je een nieuwe aanschaft.

 

Premium scherm

Dit type scherm is van uitstekende kwaliteit en heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Als PhoneDokter is ons advies dit scherm te kiezen. De prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit is prima. Je krijgt 12 maanden garantie op de functionaliteiten van het scherm.

 

Premium Plus scherm

Dit type scherm wordt onderverdeeld in twee soorten; De Premium Plus schermen van Originele kwaliteit & schermen die écht Origineel geassembleerd zijn.


Premium Plus schermen van Originele kwaliteit

De kwaliteit van dit scherm is bijna identiek als een origineel Apple-scherm, maar is niet van de fabrikant zelf waardoor we het geen origineel scherm mogen noemen. Deze schermen zijn nieuw geproduceerd en dus niet gerecycled, waardoor het scherm lang meegaat. Ook voor dit scherm krijg je 12 maanden garantie op de functionaliteiten.

 

Premium Plus schermen van Origineel geassembleerd

Deze schermen zijn écht origineel en zijn geproduceerd door Apple. Het enige nadeel is dat deze schermen gerecycled zijn, ook wel refurbished genoemd. Deze refurbished schermen zijn van de hoogste kwaliteit wat te verkrijgen is.

 

Voor meer informatie check onze video met meer uitleg over de verschillenden tussen de schermen. De actuele prijzenlijst kun je hier vinden.