Studentenkorting Phonedokter

Wil je je smartphone laten repareren en ben je opzoek naar een betaalbare reparatiewinkel? Laat je smartphone, tablet of laptop repareren en ontvangt €10 korting. Bespaar geld en maak gebruik van onze studentenkorting! Op vertoon van je studentenpas krijg je korting op je reparatie.

Een smartphone is voor studenten tegenwoordig onmisbaar. Tevens worden digitale hulpmiddelen als een laptop en tablet veel gebruikt tijdens de studie. Phonedokter geeft daarom nu €10 korting op alle reparaties voor studenten.

Met afspraak is de reparatie binnen 30 minuten klaar. In onze wachtruimte kun je genieten van een kopje koffie en tegelijkertijd gebruik maken van onze gratis wifi. Op twee minuten loopafstand van de Phonedokter bevinden zich ook winkels en café's. Eventueel zou je op deze manier de wachttijd kunnen vervullen. Heb je geen afspraak? Dan kun je je toestel achterlaten, deze wordt binnen 90 minuten gerepareerd. Terwijl jij op school les volgt, repareren wij jouw toestel. Na school kun je je toestel weer ophalen en functioneert deze weer naar behoren. Bovendien hebben de reparaties een garantietermijn van 12 maanden op functionaliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze reparatie, want wij gebruiken originele onderdelen. Onze technici zijn goed opgeleid en beschikken de benodigde kennis over de reparaties.

Smartphone reparatie in Rotterdam

Het hoofdkantoor is gevestigd op de Kop van Zuid en is op loopafstand van de Erasmusbrug. Onze vestiging is makkelijk te bereiken met de metro en tram. Met je gratis studenten OV kun je gemakkelijk langskomen bij de Phonedokter. Wij zijn doordeweeks open van 09:00 tot 18:00. Op zaterdagen zijn wij open van 10:00 tot 16:00. Als je vanwege de studie drukte niet langs kunt komen, kan je je toestel ook opsturen. 

Voor onze overige servicepunten check de pagina met alle vestigingen

Maak nu een afspraak of kom langs en profiteer van deze actie! Studenten kunnen eenmalig gebruik maken van deze aanbieding.