Op zoek naar een smartphone reparatie centrum in de buurt? PhoneDokter heeft meerdere reparatiecentra door heel Nederland. Wij hebben servicepunten in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Alkmaar, Almere, Vianen, Schiedam en Spijkenisse.
Je kunt gemakkelijk een afspraak maken via de online agenda. Op afspraak is de reparatie binnen 30 minuten klaar. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je toestel op! Wij repareren je smartphone en sturen het toestel binnen 24 uur terug.

 

PhoneDokter Rotterdam | Smartphone reparatie in Rotterdam

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Wij repareren in Rotterdam alle soorten reparaties, denk aan smartphones, tablets, laptops en ook moederbord reparaties. Onze moederbord reparaties worden alléén uitgevoerd op deze locatie en in Spijkenisse. Al 8 jaar werken wij in Rotterdam met dezelfde team. Onze technici zijn ervaren en vakkundig. Ons kantoor is gelegen aan de Kop van Zuid vlakbij het centrum en dus makkelijk te bereiken. Ben je op zoek naar een betrouwbare reparatie centrum? Maak direct een afspraak via de online agenda!

Hoofdkantoor Rotterdam - Kop van Zuid

PhoneDokter Amsterdam | Smartphone reparatie in Amsterdam

Onze collega in Amsterdam is een vakkundige reparateur, die jaren diensten levert in het hartje van Amsterdam. Wij repareren in dit servicepunt alle soorten smartphone reparaties en zijn elke dag geopend. 

Servicepunt Amsterdam - De Pijp/Rivierenbuurt

PhoneDokter Den Haag | Smartphone reparatie in Den Haag

Onze vriendelijke monteur in Den Haag staat doordeweeks klaar voor nieuwe smartphone reparaties. Ook in dit servicepunt repareren wij binnen 30 minuten op afspraak. 

Servicepunt Den Haag - Binckhorst

PhoneDokter Utrecht | Smartphone reparatie in Utrecht

Ook in het centrum van Utrecht hebben wij een deskundige collega die dag in dag uit succesvolle reparaties uitvoert. Je kunt in dit servicepunt terecht voor alle soorten smartphone reparaties. 

Servicepunt Utrecht

PhoneDokter Haarlem | Smartphone reparatie in Haarlem

In Haarlem hebben wij twee servicepunten. Eén servicepunt in het centrum en de andere in Schalkwijk. Je kunt bij beide servicepunten terecht voor smartphone reparaties. 

Servicepunt Haarlem - Centrum

Servicepunt Haarlem - Schalkwijk

PhoneDokter Alkmaar | Smartphone reparatie in Alkmaar

Onze vakbekwame collega in Alkmaar is van maandag t/m zaterdag geopend. In Alkmaar repareren wij smartphones binnen 30 minuten. 

Servicepunt Alkmaar

PhoneDokter Almere | Smartphone reparatie in Almere

In Almere zijn wij elke dag geopend en voeren wij smartphone reparaties. Onze collega in Almere heeft jarenlang ervaring binnen deze branche. 

Servicepunt Almere - Centrum

PhoneDokter Vianen | Smartphone reparatie in Vianen

Ook in deze vestiging kun je langs voor smartphone reparaties. Ons servicepunt is van maandag t/m zaten geopend van 09:00 tot 22:00, waardoor je gemakkelijk ook na het werk langs kunt gaan. 

Servicepunt Vianen (Utrecht)

PhoneDokter Schiedam | Smartphone reparatie in Schiedam

Het servicepunt in Schiedam is geopend in 2019 door een ervaren collega. Ook op deze locatie kun je langs voor smartphone reparaties. 

Servicepunt Schiedam

PhoneDokter Spijkenisse | Smartphone reparatie in Spijkenisse

Onze vakbekwame collega in Spijkenisse repareert smartphones maar ook macbooks. Je kunt in Spijkenisse ook langs voor moederbord reparaties. 

Servicepunt Spijkenisse

afspraak maken