Nieuwe servicepunten spijkenisse

Met trots kunnen wij mededelen, dat wij een nieuwe servicepunt hebben geopend in Spijkenisse. Ook in deze nieuwe servicepunt helpen wij je graag met alle soorten toestel problemen. 

Wij zijn gestart in Rotterdam, waar nu nog steeds het hoofdkantoor is gevestigd aan de Kop van Zuid. Kort daarna zijn onze vestigingen in Haarlem geopend en de tweede vestiging in Rotterdam-Noord vlakbij het centrum.

Vanaf dit jaar hebben wij meerdere servicepunten in Nederland. De nieuwe servicepunten zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Almere, Vianen (Utrecht) en nu ook in Spijkenisse.

PhoneDokter servicepunt Spijkenisse

Onze vriendelijke en zeer bekwame collega in Spijkenisse repareert bijna alle modellen die PhoneDokter op de site aanbiedt. Onze collega heeft jarenlang ons team versterkt in Rotterdam. Graag helpt hij onze klanten verder op de nieuwe locatie in Spijkenisse.  

Openingstijden servicepunt Spijkenisse

Maandag     12:00 - 19:00
Dinsdag       09:30 - 19:00
Woensdag   09:30 - 19:00
Donderdag  09:30 -  21:00
Vrijdag         09:30 - 19:00
Zaterdag     10:00 - 17:00
Zondag       Gesloten


Voor reparatie bij één van onze servicepunten kun je een afspraak maken via onze online agenda op onze website of door te bellen naar onze klantenservice. Onze servicepunten kan je alleen op afspraak bezoeken.

 

  Maak nu een afspraak