Samsung reparaties Rotterdam

Heb je een kapotte Samsung toestel en woon je in Rotterdam en omgeving, dan is Phonedokter voor jou het juiste adres. Wij repareren Samsung smartphones, maar ook tablets. Wij zijn gevestigd op Lodewijk Pincoffsweg 503, gelegen op loopafstand van de Erasmusbrug en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ons team bestaat uit vakkundige technici, die ruime ervaring hebben in het repareren van alle soorten smartphone toestellen. Daarnaast bieden wij de beste service aan, waar onder meer een garantietermijn van 12 maanden op de functionaliteit.

 

Veel voorkomende reparaties

Vooral de veel gebruikte Samsung Galaxy S7, Galaxy S8 & Galaxy S9 worden door onze dokters vaak gerepareerd. We hebben meestal te maken met een scherm reparaties, moederbord reparaties, batterij vervanging, waterschade & oplaadconnector reparaties.

 

Samsung Galaxy S9 & S9 Plus reparatie

De nieuwe Galaxy S9 & S9 Plus zijn sinds 8 maart 2018 te koop. Sommigen hebben na vier maanden gebruik al last van een slecht werkende oplaadconnector. Pechvogels hebben weer te maken met een gebroken scherm. Zoals gewoonlijk zullen binnenkort mensen problemen ervaren met de gebruiksduur van de batterij. De batterijcapaciteit verzwakt na gebruik van een langere periode.

Maak nu een afspraak voor een Samsung reparatie.

 

Samsung Galaxy S8 & S8 Plus reparatie

Sinds 28 april 2017 is de Samsung Galaxy S8 verkrijgbaar in Nederland. Een jaar later hebben gebruikers moeilijkheden met de batterijcapaciteit. De batterij loopt sneller leeg, waardoor je vaker moet opladen. Enkelen hebben het scherm al meerdere malen moeten vervangen. Ook hebben we vaak te maken met waterschade. Waterschade zal snel herstelt moeten worden, alvorens andere onderdelen van de smartphone beschadigd raken.

 

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 & S7 Edge is allang geen hype meer. Sommige gebruikers kiezen ervoor om de batterij te vervangen, omdat de levensduur van de batterij verlopen is. Ook ontstaan er problemen als een slecht werkend microfoon of earspeakers. Bovendien is er soms sprake van kapotte onderdelen in het moederbord.

 

Samsung tablet reparaties

Veel mensen zijn in bezit van een Samsung tablet. Gebruikers ervaren soms problemen met het scherm, oplaadconnector of een ander onderdeel. Phonedokter repareert ook Samsung tablets. Plan nu je afspraak in via de online agenda op de website.

 

Hoe maak je een afspraak?

Maak een afspraak via de online agenda op onze website. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken, door te bellen naar 085 - 273 68 90. Op reservering word je meteen geholpen. Op de locatie kun je genieten van je koffie, terwijl onze technici jouw toestel repareren. Binnen 30 minuten ontvang je je smartphone of tablet terug en werkt deze weer naar behoren.

 

Wat moet je weten?

 

Originele onderdelen

Voor Samsung toestellen gebruiken wij originele onderdelen. Met de beste onderdelen garanderen wij kwalitatieve reparaties.

12 maanden garantie

Mocht er binnen de garantietermijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door jou is veroorzaakt, dan zullen wij het probleem kosteloos verhelpen.

Geen verborgen kosten  

Bij lastigere reparaties nemen onze monteurs de tijd om deze goed te repareren. Wij verrekenen bij ingewikkelde situaties geen verrassende kosten. 

Meekijken tijdens reparatie

In het kader van transparantie mag je kijken naar de uitvoering van je reparatie, zo weet je precies wat er met jouw toestel gebeurt.