Samsung Galaxy S10 reparatie

De nieuwe Samsung Galaxy S10-serie is eindelijk uit. Samsung-liefhebbers hebben keuze uit 3 drie modellen: de Galaxy S10e, de Galaxy S10 & de Galaxy S10 Plus.

De Galaxy S-serie van Samsung is sinds de Galaxy S2 zeer populair. Ook toen maakte Samsung gebruik van het Android-besturingssysteem. Sindsdien zijn er veel dingen veranderd en spreken we nu over de versie 10.

Samsung heeft ons met de nieuwe S10-serie zeker niet teleurgesteld. Softwareproblemen zijn opgelost, prestaties zijn verbeterd en is de hardware uitstekend geoptimaliseerd. Vooral de accuduur van de nieuwe modellen zijn vooruitgegaan. De Galaxy S10 Plus heeft de langste accuduur gevolgd door de S10e en de S10 presteert op dit gebied het matigst.

De S10-modellen hebben scherpe en heldere oledschermen. De behuizing is erg fijn en maakt Samsung het mogelijk draadloos op te laden op de S10-smartphones dankzij de qi-ondersteuning.

De camerasystemen zijn uitstekend verbeterd. De groothoekcamera’s zijn praktisch en maken prachtige foto’s ook in slechtere lichtomstandigheden. Met de nieuwe digitale videostabilisatie zijn de camera’s beter geoptimaliseerd dan andere high-end smartphones. Toch wordt het steeds lastiger voor Samsung om met extreme verbeteringen te komen, doordat concurrenten net zo goede smartphones uitbrengen.

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is dit jaar zeker vooruitgegaan dan vorig jaar. De S10e wordt aangeboden vanaf €729, de S10 voor €853 en de S10 Plus voor €950.

Samsung Galaxy S10 reparaties

Wij van PhoneDokter kunnen je helpen met het repareren van jouw toestel bij schade. Heb je een gebroken scherm, problemen met opladen, geen wifi en/of internet? Je kunt bij ons terecht voor alle soorten reparaties. Onze vakkundige dokters repareren smartphones, tablets en laptop/pc’s. Je krijgt 12 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangende onderdeel.

Langskomen? Maak een afspraak!
Op afspraak is de reparatie binnen 30 minuten geregeld. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken voor reparatie bij een vestiging bij jou in de buurt.

  Maak nu een afspraak  


Geen tijd? Stuur je toestel op!
Heb je geen tijd om langs te komen? Stuur je toestel op naar onze hoofdvestiging in Rotterdam. Bespaar tijd, ontvang uitstekende service!

  Stuur je toestel op  


Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar
085 273 68 90 of stuur ons een WhatsApp-berichtje.