PhoneDokter Centrum/Noord

Met trots kunnen wij mededelen, dat onze tweede vestiging in Rotterdam is geopend. Ons nieuwe pand is gelegen op de Schieweg 103a. Na jarenlang diensten te hebben geleverd als reparatiecentrum in Rotterdam op de Kop van Zuid, zijn wij nu ook te vinden in Rotterdam-Noord. Ook op onze nieuwe locatie staan onze medewerkers klaar om de beste service te leveren. Dankzij onze vakkundige technici en 12 maanden garantie is PhoneDokter jouw vetrouwde reparatiecentrum. Naast de uitstekende service bieden wij reparaties voor meerdere merken en toestellen. Zowel een iPhone, als een Samsung tablet kan bij PhoneDokter gerepareerd worden.

PhoneDokter Rotterdam - Centrum/Noord is elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09:00 t/m 18:00 uur.

Samsung reparaties

Veel mensen maken gebruik van Samsung toestellen. Samsung apparaten zijn over het algemeen ietsjes goedkoper dan Apple producten met ongeveer dezelfde functionaliteiten. Gebruikers ervaren gewoonlijk wel problemen en wordt een reparatie noodzakelijk. Vooral de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S8 & Samsung Galaxy S9 worden vaak gerepareerd. Een gebarsten scherm, slecht functionerende batterij en waterschade zijn veel voorkomende problemen. Maak nu een afspraak voor een reparatie.

iPhone reparaties

De iPhones zijn één van de meest populaire smartphone toestellen wereldwijd. Dankzij de fraai design en meerdere functionaliteiten dat het toestel heeft, is het een gewild product. De gebruikers ervaren regelmatig problemen. Soms gaat het om een gebarsten scherm en de andere keer is er sprake van een slecht functionerende batterij of waterschade. Laat nu je iPhone repareren bij de enige échte Phonedokter.

Moederbord reparaties

Een smartphone functioneert niet als het moederbord instabiel is. Daarom is het belangrijk om waterschade snel te herstellen, alvorens componenten in het moederbord beschadigd raken. Het moederbord repareren is een ingewikkelde taak. Vele reparatiecentra kunnen dit soort reparaties niet uitvoeren. Onze dokters kunnen moederborden wél repareren. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat om allerlei soorten reparaties te realiseren.

Tablet, laptop en pc reparaties

Naast smartphone reparaties beschikken onze technici ook over de juiste kennis om tablets, laptops en pc’s te kunnen repareren. Vooral de veel gebruikte Samsung Tabs en Macbooks worden door onze dokters vaak gerepareerd. Voor laptops en pc's geldt wel een langere reparatietijd, dan de gewoonlijke 30 minuten service.

Betaalbare prijzen

PhoneDokter biedt hoge service voor een betaalbare prijs. Wij berekenen geen extreem hoge winstmarges en zorgen ervoor, dat iedereen kan profiteren van onze service. Wij berekenen vaste montagekosten van € 29 bovenop de kosten voor inkoop van onderdelen.

30 minuten service

Bij PhoneDokter geldt: op afspraak is de reparatie binnen 30 minuten klaar. Je kunt een afspraak maken via de online agenda op onze website. Uiteraard word je zonder afspraak ook geholpen, wel is de wachttijd soms langer.

12 maanden garantie

Wij gebruiken onderdelen van originele kwaliteit en hebben de beste technici in huis. Mocht er toch binnen de garantietermijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door jou is veroorzaakt, dan zullen wij het probleem kosteloos verhelpen.

Geen verborgen kosten

Onze monteurs nemen bij lastigere reparaties de tijd om deze goed te verwerken. Wij verrekenen bij ingewikkelde situaties geen verrassende kosten.

Meekijken tijdens reparatie

In het kader van transparantie mag je kijken naar de uitvoering van je reparatie, zo weet je precies wat er met jouw toestel gebeurd.