smartphone onderdelen kopen

Ben jij een échte smartphone dokter? Zou je zelf een toestel kunnen repareren? Dan hebben wij goed nieuws, want je kunt voortaan smartphone onderdelen gemakkelijk inkopen op onze webshop. Een ruim aanbod aan topkwaliteit onderdelen nu verkrijgbaar!

iPhone onderdelen

Een leven zonder smartphone is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Heb jij een iPhone die defect is en wil je deze zelf repareren? Wij bieden onderdelen aan van originele kwaliteit, die tevens ook worden gebruikt voor onze reparatie service. Van LCD schermen tot aan dock connectors zijn bij ons verkrijgbaar. Bekijk nu ons assortiment!

iPad onderdelen

Voor veel mensen is een iPad een handige vervanging voor laptops en pc’s. Een iPad is relatief licht en hierdoor makkelijk te verplaatsen. Heb jij een beschadigde iPad en wil je deze zelf repareren? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod met kwalitatief hoogwaardige onderdelen!

Samsung onderdelen

Voor Samsung reparaties gebruiken wij originele onderdelen. Ben jij een échte Samsung dokter? Maak dan gebruik van de originele onderdelen van PhoneDokter! Van batterijen tot aan LCD schermen zijn online te verkrijgen op onze webshop. Bekijk hier ons aanbod voor Samsung onderdelen.

Sony Xperia onderdelen

Dit Japanse merk heeft al meerdere modellen beschikbaar gesteld voor de smartphone wereld. Ben je op zoek naar Sony Xperia onderdelen? Ook voor Sony Xperia kun je terecht bij PhoneDokter. Schermen, batterijen, dock connectors en allerlei andere onderdelen zijn te vinden op onze webshop. Surf snel naar deze pagina voor Sony Xperia onderdelen.

HTC onderdelen

Goedkope en kwalitatief hoogwaardige HTC onderdelen koop je bij PhoneDokter. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij de beste en voordeligste onderdelen te verkrijgen. Zoek jij naar HTC onderdelen? Dan ben je bij PhoneDokter op het juiste adres! Bekijk hier ons aanbod voor HTC onderdelen.

Nokia Lumia onderdelen

Het ruim 150-jarige Nokia is nog steeds actief op de markt. De afgelopen jaren heeft Nokia een nieuwe telefoon-serie uitgebracht, de Nokia Lumia. Ook voor deze smartphones bieden wij onderdelen. Wil je zelf jouw Nokia Lumia repareren? Heb je een nieuwe scherm of back cover nodig? Maak je geen zorgen, deze en nog allerlei andere onderdelen zijn te verkrijgen op onze webshop! Neem snel een kijkje in ons assortiment!

LG onderdelen

Het Zuid-Koreaanse fabrikant produceert naast tv`s en huishoudelijke apparaten ook smartphones. Met de recent uitgebrachte smartphones laat LG zien, dat een goed toestel niet duur hoeft te zijn. Heb jij ook een LG toestel en wil je deze zelf repareren? Wij bieden de beste onderdelen voor LG smartphones voor scherpe prijzen! Bekijk nu ons aanbod!

Huawei onderdelen

De hard groeiende fabrikant Huawei neemt een steeds belangrijkere rol in de smartphone branche. Met uitstekende toestellen voor scherpe prijzen worden de Huawei toestellen steeds vaker gekocht door smartphonegebruikers. Toch kan na een val of stoot het toestel schade oplopen en wordt een reparatie noodzakelijk. Ben jij een smartphone dokter en ben je op zoek naar Huawei onderdelen? Neem snel een kijkje in ons assortiment met ruim aanbod aan allerlei onderdelen!

One Plus onderdelen

Voor One Plus reparaties gebruiken wij onderdelen van topkwaliteit! Deze onderdelen stellen wij ook ter beschikking op onze webshop. Heb jij onderdelen nodig voor jouw One Plus toestel? Bekijk dan snel ons grote aanbod aan One Plus onderdelen!

Onderdelen voor andere merken

Bij PhoneDokter kun je ook onderdelen voor merken als Alcatel, Acer, Asus, Blackberry, CAT, Google Pixel, Lenovo, Meizu, Motorola, Wiko, Xiaomi & ZTE verkrijgen. Heb jij een toestel van één van deze merken en ben je op zoek naar onderdelen? Deze kun je verkrijgen via onze online webwinkel! Surf nu naar ons webpagina met allerlei onderdelen voor deze merken.

 

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!