Nieuwe servicepunten

Met trots kunnen wij mededelen, dat wij per 01 januari 2019 nieuwe servicepunten hebben. Wij sluiten deals af met ervaren reparatiewinkels door het hele land, waardoor onze klanten gemakkelijk bij een servicepunt in de buurt terecht kunnen voor een reparatie.

Wij zijn gestart in Rotterdam, waar nu nog steeds het hoofdkantoor is gevestigd aan de Kop van Zuid. Kort daarna zijn onze vestigingen in Haarlem geopend en de tweede vestiging in Rotterdam vlakbij het centrum.

Vanaf dit jaar hebben wij meerdere servicepunten in Nederland. De nieuwe servicepunten zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Almere, Vianen (Utrecht).

PhoneDokter servicepunt Amsterdam

Onze vriendelijke en zeer bekwame partner in Amsterdam (de Pijp/Rivierenbuurt) repareert bijna alle modellen die PhoneDokter op de site aanbiedt. De in Amsterdam geboren en getogen Abdel, heeft een winkel en naam gerealiseerd waar hij trots op mag zijn. PhoneDokter is trots op een dergelijke partner in Amsterdam.

Openingstijden Amsterdam
Maandag t/m vrijdag 11:00 - 19:00

PhoneDokter servicepunt Den Haag

De gerenommeerde partner in Den Haag (Binckhorst) heeft een grote naam en heeft een zeer succesvol concept neergezet. Al vele duizenden klanten zijn geholpen door Peter, en wij zijn trots om met hem te mogen samenwerken. Binnen de zakelijke markt in Den Haag is deze partner de toonaangevende reparateur.

Openingstijden Den Haag
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag en zondag gesloten 

PhoneDokter servicepunt Vianen (Utrecht)

Onze vakkundige reparateur in Vianen is zeer professioneel in zijn beroep. Deze servicepunt is ook makkelijk bereikbaar voor Utrechters in het centrum. 

Openingstijden Vianen (Utrecht)
Maandag t/m woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag & zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

PhoneDokter servicepunt Almere

Onze partner in Almere (Zoetelaarspassage) heeft ruime ervaring met reparaties aan smartphone en tablets. Sinds 2014 is de eigenaar Emad van PhoneDokter Almere succesvol binnen de branche. Hij is zeer bekwaam en vriendelijk. Onze partner opent binnenkort een 2e vestiging in Almere.

Openingstijden Almere
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag en zondag 12:00 - 17:00

PhoneDokter servicepunt Alkmaar

De in Alkmaar gevestigde reparateur is zeer vakbekwaam en heeft ruime ervaring op het gebied van smartphone reparaties. Deze servicepunt is makkelijk te bereiken en ligt in het centrum van Alkmaar. Naast de bereikbaarheid heeft deze locatie lange openingstijden en kan je dus op een gewenste tijdstip langs voor reparatie.

Openingstijden Alkmaar
Maandag t/m zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00


Voor reparatie bij één van onze servicepunten kun je een afspraak maken via onze online agenda op ons website of door te bellen naar onze klantenservice. Onze servicepunten kan je alleen op afspraak bezoeken.

 

  Maak nu een afspraak