De nieuwe iPhone XS

Het is alweer september en dat betekent, dat de nieuwe iPhones onthult mogen worden. Dit jaar heeft Apple de opvolger voor de iPhone X ontwikkelt, de iPhone XS & iPhone XS Plus. Op 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd worden de nieuwe toestellen aangekondigd.

Apple brengt drie nieuwe smartphones uit, twee daarvan zijn de oplvolgers van de iPhone X. Volgens geruchten zal de iPhone XS een scherm hebben van 5,8 inch en de iPhone XS Plus een scherm van 6,5 inch. Beide voorzien van een OLED-scherm en inkeping als de eerdere variant, de iPhone X. Het bijzondere aan de nieuwe iPhone XS is, dat deze uitgebracht wordt in de kleur goud. De nieuwe iPhones zullen naar verwachting een A12-chip hebben en betere camera’s. Ook zullen de nieuwe teostellen waarschijnlijk behuisd worden met ProMotion-schermen. Deze schermen geven beeld weer op maximaal 120Hz, wat betekent dat de nieuwe toestellen twee keer zo snel beeld verversen dan de huidige iPhone 8 (Plus) & iPhone X.

Naar verwachting zal Apple ook een goedkopere toestel uitbrengen, de iPhone 9. De iPhone 9 zal naar vewachting een 6,1 inch LCD-scherm hebben en een single 12mp camera, wat betekent dat de beeldkwaliteit en de camera matiger is dan de iPhone XS (Plus).

Voor de overige specificaties moeten we afwachten tot 12 september. Blijf onze blogs volgen voor updates!