macbook scherm problemen

Sommige MacBook gebruikers hebben problemen met het scherm. In sommige gevallen hebben we te maken met een flikkerend scherm, maar soms werkt het scherm helemaal niet. Het probleem wordt soms veroorzaakt door de flexkabel die het scherm verbindt met het moederbord. De kabel is te kort en raakt daardoor snel versleten. De apparaten die dit probleem hebben, zijn volgens Apple verkocht tussen oktober 2016 en februari 2018.

Kortsluiting 

Naast slijtage is soms kortsluiting ook de oorzaak van het probleem. De backlight chip raakt beschadigd, waardoor het scherm niet meer functioneert. In dit geval zou een scherm reparatie het probleem kunnen oplossen. 

Waterschade 

Waterschade is een veel voorkomend probleem. Men denkt bij waterschade alleen maar aan ernsitge gevallen waarbij het toestel in aanraking komt met water, denk aan een kopje koffie die je over je toestel laat vallen. Maar een toestel kan ook waterschade oplopen, doordat vocht binnendringt. Door middel van een schoonmaakbeurt kunnen wij waterschade in de meeste gevallen herstellen. 

Onervaren reparateurs 

Wij krijgen af en toe ook klanten die eerder hun MacBook hebben laten repareren bij een andere reparateur. Een MacBook reparatie is zeker niet makkelijk en wij raden aan om dit soort reparaties te laten uitvoeren door échte deskundigen. Een klein foutje tijdens de reparatie kan grote gevolgen hebben. 

MacBook scherm reparatie

Laat je MacBook repareren door de PhoneDokter. Wij zijn sinds 2011 gespecialiseerd in smartphone, tablet & MacBook reparaties. Maak een afspraak voor reparatie en ga langs bij één van onze vestigingen. Geen tijd om langs te komen? Stuur je toestel eenvoudig op!

afspraak maken