MacBook reparaties

Heb je problemen met je MacBook? Is de oorzaak van het probleem niet bekend? Grote kans dat het moederbord defect is. De meest voorkomende klachten van MacBook-gebruikers zijn; MacBook heeft strepen in het scherm, MacBook gaat niet aan, MacBook heeft geen geluid & MacBook heeft flikkerende scherm.
Het moederbord is het aanstuurpunt van een laptop. Bij een defect moederbord presteert een MacBook matig of helemaal niet. Alle essentiële onderdelen die ervoor zorgen dat de MacBook foutloos functioneert, zijn verbonden met het moederbord. Het moederbord van een MacBook kan beschadigd raken na een val of stoot. Daarbuiten bestaat de mogelijkheid, dat de moederbord beschadigd raakt door overmatig gebruik.

PhoneDokter heeft de benodigde kennis en technici in huis om alle soorten reparatie te kunnen ondergaan. Al duizenden klanten hebben onze service uitstekend ervaren en beoordelen ons met een 9.1/10. Wij vervangen onder andere MacBook schermen, moederborden, touchpads, speakers, toetsenborden, ventilatoren, flex kabels en batterijen. Het repareren van een MacBook duurt 2 tot 5 werkdagen. Bij PhoneDokter bestaat ook de mogelijkheid om je toestel per post op te sturen. Heb je geen tijd om langs te komen voor reparatie? Stuur je toestel eenvoudig op!

MacBook scherm reparaties

Is het scherm van je MacBook kapot? Geen zorgen! Wij vervangen MacBook schermen deskundig en snel. Maak nu een afspraak!

MacBook batterij/accu vervangen

Raakt de batterij van je MacBook snel leeg? Het plaatsen van een nieuwe batterij/accu kan dit probleem verhelpen. Kom langs bij één van onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam en laat je batterij vervangen.

MacBook moederbord reparaties

Functioneert je MacBook matig of helemaal niet? Grote kans dat het een moederbord probleem is. Een defect moederbord kan andere componenten in het toestel beschadigen. Laat je MacBook snel repareren, alvorens het toestel onherstelbare schade oploopt.

MacBook toetsenbord reparaties

Het toetsenbord van een MacBook is erg gevoelig en gaat snel kapot. Een defect toetsenbord kan je erg verhinderen bij het gebruik van je MacBook. Blijf niet lang wachten, maak nu eenvoudig een afspraak!

MacBook touchpad reparaties

Net als het toetsenbord is de touchpad een belangrijke ondersteuning bij gebruik. De touchpad kunnen wij vervangen, waarna jij weer optimaal gebruik kunt maken van je MacBook.

MacBook speaker reparaties

Heeft je MacBook geen geluid? Door je speakers te laten vervangen, kun je dit probleem verhelpen. Maak snel een afspraak!

MacBook harde schijf vervangen

Door de harde schijf te laten vervangen, kan je ervoor zorgen dat de MacBook sneller gaat werken. Tevens kan een harde schijf naar mate van gebruik beschadigd raken. Zo loop je de risico, dat je gegevens en bestanden verliest. Laat je harde schijf vervangen, alvorens je je bestanden kwijt raakt en maak weer optimaal gebruik van je snellere MacBook.

Staat jouw klacht er niet bij? Neem dan contact op, weldegelijk kunnen we onderzoek doen naar het probleem. Bel onze klantenservice of stuur een WhatsApp-berichtje.


Langskomen? Maak een afspraak!
Wij repareren moederborden in onze filialen in Rotterdam en Amsterdam. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken en je MacBook afleveren bij de gewenste filiaal. Binnen 2 tot 5 werkdagen kun je het gerepareerde toestel ophalen.   

 Maak nu een afspraak 


Geen tijd? Stuur je toestel op!
Heb je geen tijd om langs te komen? Stuur je MacBook op naar onze hoofdvestiging in Rotterdam. Bespaar tijd, ontvang uitstekende service!

 Stuur je toestel op