iPhone 8/8 Plus onderdelen

Is je iPhone 8/8 Plus stuk en ben je op zoek naar iPhone 8/8 Plus onderdelen? Dan ben je bij PhoneDokter op het juiste adres. PhoneDokter biedt naast de reparatie service ook smartphone onderdelen aan voor consumenten en reparateurs. Wij gebruiken onderdelen van de beste kwaliteit en stellen deze ter beschikking op onze webshop. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis. Je krijgt bij aankoop van onderdelen ook nog eens 3 maanden garantie op functionaliteit.

iPhone 8/8 Plus schermen 

Wij verkopen schermen van hoge kwaliteit, die wij ook tijdens reparaties gebruiken. Je kunt er dus op vertrouwen dat de schermen, die wij aanbieden je zeker niet zullen teleurstellen. 

iPhone 8/8 Plus batterijen

Loopt je batterij snel leeg? Of raakt je smartphone oververhit? Grote kans, dat een batterij vervanging dit probleem kan verhelpen. Ben jij een echte iPhone dokter? Koop dan nu een iPhone 8/8 Plus batterij en vervang je oude batterij!

iPhone 8/8 Plus oplaadconnectoren

Laadt je batterij niet op? Zelfs niet met een nieuwe oplaadkabel? Mogelijk is de oplaadconnector beschadigd en is het niet meer mogelijk om je smartphone op te laden. Bij PhoneDokter kun je gemakkelijk een nieuwe oplaadconnector bestellen. 

iPhone 8/8 Plus camera's 

Doet je camera het niet meer? Je kunt op onze webshop ook terecht voor iPhone 8/8 Plus camera's. 

Belangrijke punten

Een iPhone 8/8 Plus reparatie uitvoeren is niet de makkelijkste klus. Het vraagt om enige ervaring en expertise. Wees dus zeker in de stappen die je uitvoert. Een klein foutje kan leiden tot onherstelbare schade. 
Daarbuiten is het ook belangrijk om onderdelen te gebruiken van originele kwaliteit. Apple verkoopt helaas geen onderdelen aan derde partijen, waardoor originele onderdelen niet verkrijgbaar zijn. Veel bedrijven beweren dat zij onderdelen van Apple verkopen, terwijl dat onmogelijk is. Wij zijn hier eerlijk over en geven dus ook aan dat wij geen Apple onderdelen verkopen, maar bieden wel onderdelen aan van topkwaliteit. De onderdelen die wij aanbieden, gebruiken wij ook tijdens de reparaties en zijn wij dus zeker van de kwaliteit.

Wil je je iPhone gewoon laten repareren?

Kom je er niet uit? Laat je iPhone 8/8 Plus bij PhoneDokter repareren. Wij kunnen alle soorten reparaties uitvoeren. Je kunt via onze online agenda gemakkelijk een afspraak maken. Geen tijd om langs te komen? Stuur je toestel dan eenvoudig op! Voor vragen kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice of een WhatsApp-berichtje sturen.