Dit is hoe meeste iPad schermen worden beschadigd

 Kapotte iPad scherm

Een van onze meest populaire reparaties is het vervangen van het iPad scherm. Elke week repareren we steeds meer iPads. Maar waar gebeuren de meeste iPad-ongelukken? Uit gesprekken met onze klanten hebben we ontdekt dat de verhalen achter de breuken heel gevarieerd zijn!

 

Meeste ongelukken gebeuren thuis

Squaretrade heeft een tijd geleden de resultaten gepubliceerd van een enquête over iPhone-ongelukken. Blijkbaar zijn de meeste dodelijke iPhone-ongelukken gebeurd in de keuken, in de woonkamer of in de badkamer.  Met de iPad zijn de oorzaken van schermbeschadiging net zo gevarieerd, als het breken van een iPhone-scherm.

 

Op je iPad gestapt?

Een eigenaar die op haar iPad is gestapt, want ze had haast voor werk en zag hem niet op de grond liggen. Natuurlijk hebben we het voor haar gerepareerd en de iPad zag er als nieuw uit.

 

Ongeluk tijdens het koken

Een andere dame liet een pot jam op haar iPad vallen. Ze was zo bang dat ze haar iPad geruïneerd had. Gelukkig, een paar uur later, was ze heel blij omdat haar iPad volledig functioneel was en ze in staat was om naar meer kookrecepten online te zoeken!

 

Maakt niet uit wat voor ongeluk met uw iPad gebeurt is, PhoneDokter kan de scherm van uw tablet vervangen binnen 30 minuten. Maak een afspraak nu en laat Phonedokter uw iPad repareren.