Naast het leveren van uitstekende diensten gaan wij ook voor een duurzame aanpak. Wanneer jij je oude scherm laat vervangen voor een nieuwe, kunnen wij het oude scherm meestal inleveren bij een recycle fabrikant. Wij ontvangen voor deze duurzame handeling een vergoeding, waardoor wij dit weer kunnen doorberekenen in onze reparatie tarieven. Door deze manier van aanpak hoef jij minder te betalen en draag je nog eens een steentje bij voor een beter milieu. 

Wij kunnen de oude schermen van de volgende toestellen inleveren voor recycling: iPhone 6 t/m iPhone X, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus en Samsung Galaxy S7 Edge t/m Samsung Galaxy S9 Plus.

Voor de reparatie controleren onze dokters of jouw oude scherm geschikt is voor recycling. Het oude scherm is niet geschikt voor recycling in de volgende gevallen:

- inktvlekken in het lcd/oled scherm 
- verticale en/of horizontale strepen in het lcd/oled scherm
- touchfunctie deels of geheel weg
- helemaal geen beeld meer doordat het lcd/oled scherm niets meer laat zien
- gele en/of witte vlekken in het lcd/oled scherm

Is het scherm bestemd voor hergebruik? In dit geval betaal je de gewone reparatie tarieven. Kunnen wij het scherm niet inleveren voor recycling? Dan verrekenen wij een meerprijs, dat bovenop de reparatiekosten wordt opgesomd. De meerprijs voor jouw toestel reparatie is aangegeven in onze prijslijsten.
De kosten voor vervanging worden altijd met akkoord vóór de reparatie besproken. Indien tijdens de vervanging het scherm nog meer beschadigd raakt, is dat voor onze rekening.

Voor een professionele én milieuvriendelijke reparatieservice is PhoneDokter het juiste adres. Maak snel een afspraak via onze online agenda. Geen tijd om langs te komen? Stuur je toestel op! Binnen 24 uur sturen wij het gerepareerde toestel terug. 

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice of stuur een WhatsApp-berichtje.