iphone back cover glas reparaties

De back covers van iPhones zijn heel gevoelig en raken daarom snel gebarsten. Wanneer de back cover beschadigd raakt, kan dit voor veel irritatie zorgen tijdens het gebruik van je toestel. Gebroken stukjes glas kan prikken aan je vingers.

Het frame (zie afbeelding hieronder) van je iPhone raken vaak ook beschadigd, wanneer de back cover niet meer intact is. Tijdens een back cover reparatie vervangen wij daarom ook direct het frame (de zijkanten van het toestel) en dus niet alleen de back cover zelf.

Echter is de kans groot, dat het frame geen beschadigingen oploopt. Een vervanging van het frame is in dit geval dan ook niet noodzakelijk. Om die redenen bieden wij nu ook de mogelijkheid een back cover glas te laten plakken, als het frame niet beschadigd is. De kosten kunnen hierdoor beperkt worden. Je betaalt veel minder en krijgt je toestel vernieuwd terug. We plakken als het ware een nieuw back cover op de oude, waardoor je het frame niet meer hoeft te laten vervangen.

Je kunt dit reparatie soort laten uitvoeren voor de volgende modellen; iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max. Voor de actuele reparatie prijzen klik hier.

frame iphone back cover

Is je back cover beschadigd? Wil je het laten repareren?

Wij van PhoneDokter zijn gespecialiseerd in smartphone, tablet & laptop reparaties. Op afspraak wordt je toestel binnen 30 minuten gerepareerd. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze online agenda. Geen vestiging in de buurt? Stuur dan je toestel op! Binnen 24 uur wordt je toestel gerepareerd en teruggestuurd.