LG G6 problemen

 

Hier zijn de 10 meest voorkomende problemen met de LG G6

 

LG G6 is ongetwijfeld één van de beste smartphones op de markt. De LG G6 heeft een geweldig design, compacte frame, een uitstekende camera en een groot scherm. Bovendien is deze smartphone gemaakt voor de nieuwste Android-versie waarmee u kunt genieten van de nieuwste Android-functies in het vlaggenschip van LG. Maar er zijn wel een paar problemen met de LG G6 en gebruikers zijn al begonnen te klagen.

 

Hier zijn enkele veel voorkomende problemen met de LG G6 en hun oplossingen worden hier uitgelegd. Dus, bereid u ervoor om elk probleem op te lossen.

 

Probleem 1: Slechte batterij

Dit is waarschijnlijk het meest voorkomende probleem bij elke smartphone en u zult last krijgen van de batterij, terwijl de telefoon nog nieuw is. De reden daarvoor is dat gebruikers hun apparaat de eerste paar dagen blijven verkennen, samen met het downloaden van verschillende apps en games, terwijl ze ook van de smartphone proberen te genieten, wat over het algemeen de levensduur van de batterij beperkt. Hoe dan ook, de slechte levensduur van de batterij in de LG G6 kan op de volgende manieren worden opgelost.

 

Oplossingen:

 

 • De eerste suggestie is om het apparaat opnieuw te starten omdat deze oplossing in veel gevallen als een wonder werkt en het probleem meteen oplost. Als u het apparaat al een tijdje niet opnieuw hebt opgestart, kan dit heel veel problemen meebrengen. Dus, herstart eerst uw LG G6 en ga dan voor andere methoden om het probleem op te lossen.

 

 • Het volgende idee is om een ​​software update uit te voeren, aangezien de nieuwste versie verschillende bugs oplost. Om een software-update uit te voeren ga naar Instellingen> Over de telefoon> Software-update> Nu bijwerken. Controleer nu of het probleem met de slechte batterij opgelost is.

 

 • U moet ook het batterijgebruik controleren door naar de instellingen te gaan. Die geeft u een idee welke apps de meeste stroom gebruiken. Als u merkt dat sommige apps een ongebruikelijk aantal stroom gebruikt, probeer het dan uit te schakelen of te verwijderen, wat een goed effect heeft op de levensduur van de batterij.

 

 • Een ander ding dat kan worden gedaan om wat stroom te besparen, is door de optie ‘Altijd aan display’ uit te schakelen, het scherm time-out te verminderen en de helderheid van het scherm aan te passen door naar de instellingen te gaan.

 

Als u de bovenstaande tips hebt geprobeerd, maar nog steeds hetzelfde probleem heeft, kunt u langskomen voor een batterij vervanging.Probleem 2: Wifi

Dit is een ander probleem die bij veel LG G6 voorkomen, die tot nu toe veel gebruikers hebben ervaren. Dit probleem is erg frustrerend, maar u kunt het probleem eenvoudig oplossen door een paar eenvoudige stappen te volgen.

Oplossingen:

 

 • Het eerste is om uw Wifi opnieuw aan en uit te zetten op het LG G6-apparaat. Dat wil zeggen, schakel de wifi uit, wacht een paar seconden en zet hem vervolgens weer aan.

 

 • Vervolgens gaat u voor het opnieuw opstarten van uw router. Dit is een zeer nuttige oplossing, die het wifi probleem heel snel kan oplossen.

 

 • Als de bovengenoemde oplossingen niet gewerkt heeft, probeer dan het netwerk opnieuw in te stellen. Dit kan worden gedaan door naar de Instellingen> Netwerk> tik op het problematische netwerk om het die te vergeten. Verbindt opnieuw het netwerk om te controleren of het probleem nu opgelost is.

 

 • U kunt ook kiezen voor het resetten van de netwerkinstellingen, wat een zeer nuttig idee is en het probleem meteen kan oplossen. Ga hiervoor naar Instellingen> Algemeen> Back-up en reset> reset netwerkinstellingen en kies vervolgens opties resetten.

 

 

Probleem 3: Bluetooth

Problemen met de Bluetooth is een ander probleem dat veel gebruikers irriteert. Een probleem met betrekking tot de Bluetooth car systemen is ook heel gebruikelijk en hier zullen we de mogelijke oplossingen bespreken om dit probleem op te lossen.

 

Oplossingen:

 

 • De eerste oplossing die u moet uitproberen, is het opnieuw opstarten van uw apparaat. Dus, herstart de LG G6 en ga verder met de overige oplossingen.

 

 • Schakel vervolgens de Bluetooth-optie uit, wacht een paar seconden en zet hem dan weer aan om te zien of dit geholpen heeft.

 

 • U kunt ook het gekoppelde apparaat waarvan het probleem optreedt, verwijderen en dit vervolgens opnieuw koppelen. Dit kan gedaan worden door naar de Instellingen> Bluetooth te gaan en vervolgens het slechtwerkende gepaarde apparaat te selecteren op de knop voor ontkoppelen te tikken. Koppel dan het apparaat opnieuw in.

 

 • Als niets werkt, ga dan voor het wissen van de cache partitie, dit kan het probleem definitief voor u oplossen.

 

 

Probleem 4: Camera

De camera is één van de meeste belangerijke features in LG G6, die vooral veel gebruikers gedwongen hebben om deze telefoon aan te schaffen. De dubbele lenscamera is gewoon uitstekend dat foto's van hoge kwaliteit vastlegt. Velen hebben echter verklaard dat ze problemen hebben met de camera, zoals bewegingsonscherpte en slechte prestaties bij weinig licht. Hier zijn de mogelijke oplossingen voor dit probleem.

 

Oplossingen:

 

 • Controleer eerst of u de nieuwste software gebruikt, als u dat niet hebt voer een software update, die automatisch verschillende problemen verhelpt. Ga hiervoor naar instellingen> over telefoon> software-update> Nu bijwerken.

 

 • U kunt ook proberen om door te schakelen tussen de groothoeklens en de standaardhoeklens. De lens kan worden omgewisseld door in de camera-instellingen op het boompictogram te tikken.

 

 • Een ander ding dat u kunt doen, is de camera-app openen en op de instellingen tikken om de volgfocus uit te schakelen. Controleer nu of het aantal wijzigingen gewerkt heeft.

 

Voer een fabrieksreset uit als niets heeft geholpen. U kunt ook contact opnemen met ons om dit probleem te verhelpen.

 

Probleem 5: Lag

Lag is een probleem dat erg vervelend is, omdat hierdoor de smartphone langzamer werkt. Helaas is lag één van de meest voorkomende LG G6 problemen. U hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken, want er zijn verschillende mogelijke oplossingen om lag op te lossen.

 

Oplossingen:

 

 • Start de LG G6 opnieuw op en ga vervolgens naar de andere methoden.

 

 • Zorg er vervolgens voor dat u de nieuwste software gebruikt. Zo niet, werk dan het apparaat bij door naar instellingen> over telefoon> software-update> Nu bijwerken.

 

 • Nadat u het apparaat hebt bijgewerkt, verwerk ook de apps bij. Ga voor het updaten van de apps naar de Google Play Store en elke app kan vanaf daar bijgewerkt worden.

 

 • Ga naar Instellingen> Algemeen> Smart cleaning, waarmee u de ongebruikte apps en bestanden van uw apparaat snel opruimt om de snelheid van uw toestel te verbeteren.

 

 • Voer ten slotte een fabrieksreset uit die zeker een grote boost zal geven aan de prestaties en zeker de lagging probleem zal oplossen.

 

Probleem 6: Geluidsprobleem

Het geluidsprobleem is een probleem dat veel van de LG G6 gebruikers ergerde. Hoewel volgens sommige gebruikers het geluid via de luidspreker soms vervormd kan zijn, zeggen anderen dat het probleem bij de hoofdtelefoon aansluiting is en dat er helemaal geen geluid is. Als u ook met dit probleem zit, hier zijn de mogelijke oplossingen en neem vervolgens contact op met één van onze vestigingen voor het geval de onderstaande manieren niet voor u werken.

 

Oplossingen:

 

 • Start eerst uw telefoon opnieuw op, die ook wordt aanbevolen voor elk ander probleem. Dit kan het geluid op uw apparaat terugbrengen. Als dit niet werkt, gaat u dan naar de volgende methoden.

 

 • De volgende optie is om de volumeknop te controleren en ervoor te zorgen, dat die op het hoogste volume is ingesteld.

 

 • Als het probleem bij de koptelefoon jack ligt, is de koptelefoonpoort mogelijk niet duidelijk. Als stof in de poort bevindt, kan dit problemen veroorzaken, zoals het geluid vervormen of helemaal geen geluid weergeven. Dus maak de hoofdtelefoon jack schoon door zachtjes te blazen.

 

 • Als u alle genoemde methoden hebt geprobeerd en nog steeds hetzelfde probleem heeft, dan kunt u een fabrieksreset uitvoeren door naar de instellingen te gaan.

 

 

Probleem 7: Signaal probleem

Signaalprobleem is een ander probleem met de LG G6. Hoewel er maar een kleine aantal gebruikers zijn, die dit probleem hebben. Volgens hen is het signaal erg slecht en gesprekken worden heel vaak verbroken. Dit kan echter ook gebeuren door een slechte netwerk, dus het eerst wat u kunt doen is contact opnemen met uw serviceprovider en vervolgens doorgaan om de genoemde methoden uit te voeren.

 

Oplossingen:

 

 • Sommige onderzoeken hebben gemeld dat een skin de signaalsterkte van een telefoon kan verstoren. U kunt een telefoonhoesje gebruiken om direct contact met de telefoon te voorkomen en waarschijnlijk het signaalprobleem op te lossen.

 

 • Een ander idee is om gebruik te maken van een rubberen band of ducttape om extra ondersteuning te bieden aan de twee antennes. Die twee antennes kunt u aan de linkerkant van de telefoon vinden.

 

Probleem 8: Oververhitting

Overhitting gebeurt niet alleen bij de LG G6. Het is een probleem dat met elke smartphone kan gebeuren. Hier zijn echter enkele oplossingen die u kunt proberen om het oververhitting probleem op te lossen.

 

Oplossingen:

 

 • Start eerst het apparaat opnieuw op. Als u de telefoon niet opnieuw hebt opgestart in de afgelopen dagen, is oververhitting erg algemeen en zal een herstart het probleem grotendeels oplossen.

 

 • Controleer vervolgens of uw telefoon de nieuwste software-update heeft. Om dit te controleren ga naar Instellingen> Over de telefoon> Software-update> Nu bijwerken. Als er een update beschikbaar is, installeer het.

 

 • Kijk nu of alle apps op uw smartphone zijn bijgewerkt. Dit kunt u controleren door naar de Google Play Store te gaan. En als er een update beschikbaar is voor een app, wordt die aangeraden om te downloaden.

 

 • Een ander idee is om uw hoesje te verwijderen en vervolgens te kijken of het probleem van oververhitting opgelost is.

 

 • Gebruik het apparaat ook niet tijdens het opladen en sluit alle apps af op de achtergrond, terwijl de telefoon aan het opladen is.

 

Probleem 9: Krassen op het achterpaneel

Als u per ongeluk uw telefoon heeft laten vallen en er krassen op het achterpaneel van uw LG G6 komt. Alle krasjes kunnen echt vervelend zijn. Krassen kunnen worden weggehaald door deze kleine tip te gebruiken.

 

Oplossingen:

 

 • Tandpasta kan in dit geval nuttig zijn. Wat u moet doen is, tandpasta op het gebied plaatsen en dan verspreiden. Wacht een paar minuten en veeg het af met een schone doek. Herhaal het proces een paar keer en de kras zal een stuk minder zichtbaar zijn.

 

 • Een andere methode is om een mix van babypoeder met water te gebruiken en het vervolgens op de krassen aan te brengen. Ook bakpoeder kan gebruikt worden in plaats van babypoeder. Maar wees voorzichtig en maak de telefoon niet te nat.

 

Probleem 10: Probleem met het display

Een trage reactie van het display is een veelvoorkomend probleem voor LG G6 gebruikers. Hier zijn een paar tips om het probleem op te lossen.

 

Oplossingen:

 

 • Start het apparaat opnieuw op.

 

 • Voer vervolgens de kiesmethode uit. Om het uit te voeren, opent u de telefoon app en typ vervolgens * # 0 * # . Volg daarna de test op het display.


Als u de bovenstaande tips hebt geprobeerd maar nog steeds hetzelfde probleem heeft, u kunt langskomen om een onderzoek van uw LG G6 te laten uitvoeren bij een van onze vestigingen.